Antena Căutare

Cum și-a făcut apariția Gică Popescu la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Imagini de la Biserica Visarion

Gică Popescu, un prieten bun al lui Gheorghe Hagi, a sosit înaintea mirilor la Biserica Visarion. Camerele de filmat l-au surprins pe fostul fotbalist extrem de emoționat chiar înainte de ceremonia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Galerie
Gică Popescu, un prieten bun al lui Gheorghe Hagi, a sosit înaintea mirilor la Biserica Visarion | Antena 1 & Hepta

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au făcut apariția la Biserica Visarion din București în jurul orei 15:00, unde au fost așteptați de familie și persoanele apropiate lor. Printre cei care au fost prezenți la ceremonia religioasă se numără și Gică Popescu.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gheorghe Hagi, tatăl mirelui, are o relație specială cu Gică Popescu. Cei doi au legat o prietenie foarte frumoasă, motiv pentru care fostul fotbalist și familia lui nu puteau să lipească de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Citește și: Imagini din bucătăria unde se gătesc preparatele speciale pentru nunta lui Ianis Hagi. Ce dezvăluiri a făcut chef Orlando Zaharia

Camerele de filmat l-au surprins pe Gică Popescu extrem de emoționat în așteptarea mirilor. Mai mult, se pare că acesta își dorește ca întregul eveniment să iasă perfect, fapt pentru care nu a ezitat să ofere sfaturi cameramanului despre unghiul din care să filmeze.

Ce ținută a îmbrăcat Gică Popescu la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Gică Popescu a ales un costum de un albastru închis pentru cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Acesta și-a asortat ținuta impecabilă cu o pereche de pantofi negri și o cămașă albă.

Fostul fotbalist și-a făcut simțită prezența la Biserica Visarion din București printre primii invitați. Gică Popescu a așteptat cu mare nerăbdare și cu emoții peste măsura așteptărilor ca mirii să își să ajungă în locul unde își vor uni destinele pe viață.

În timpul ceremoniei, Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi au fost copleșiți de emoții. Aceștia au fost surprinși în timp ce ascultau cu mare atenție slujba, încercând să își ascundă cu greu sentimentele.

Alături de fostul fotbalist, la biserică, a fost surprinsă și fiica acestuia ce a îmbrăcat o rochie spectaculoasă.

Gică Popescu și Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, sunt prieteni de mulți ani

Gică Popescu nu a putut să lipsească de la nunta anului! Fostul fotbalist este un prieten foarte bun al lui Gheorghe Hagi. Cei doi au o relație deosebită de foarte mulți ani, iar familiile lor se înțeleg de minune.

Tatăl lui Ianis Hagi și prietenul său, Gică Popescu, au ajuns să aibă o legătură aparte datorită pasiunii lor pentru fotbal. Aceștia au jucat aproximativ 15 ani la echipa națională. De altfel, cei doi au fost împreună la Barcelona și Steaua.

Citește și: Gică Popescu a dezvăluit de ce a anulat prima nuntă din viața lui. Ce nu i-a putut ierta niciodată logodnicei de la acea vreme

Pe lângă pasiunea pentru sport, Gheorghe Hagi și Gică Popescu au foarte multe lucruri în comun. Copiii celor doi au crescut împreună, fapt pentru care sunt extrem de apropiați și merg mereu în vacanțe împreună.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Hagi de duminică, 14 iulie 2024. Imaginile în exclusivitate, atât de la cununia religioasă, cât și de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise de către posturile Antena.

Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase la ceremonia religioasă. Ianis Hagi, chipeș într-un costum elegant... Cum s-a îmbrăcat Andreea Naciadis, nașa lui Ianis Hagi și a Elenei, la nunta celor doi. Costel Naciadis, apariție elegan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x