Antena Căutare

Cum s-au îmbrăcat Gheorghe și Marilena Hagi la nunta fiului lor. Soacra mare, rochie spectaculoasă

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi, au făcut senzație la petrecerea de nuntă a fiului lor. Soacra mare a îmbrăcat o rochie roșie spectaculoasă ce i-a scos în evidență atuurile fizice. Iată cum și-au făcut apariția fotbalistul și partenera lui la marele eveniment al lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Galerie
Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi, au făcut senzație la petrecerea de nuntă a fiului lor | Antena 1

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi, și-au schimbat ținutele pentru petrecerea de nuntă a fiului lor. Duminică, 14 iulie 2024, cei doi au fost prezenți la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

În prima parte a zilei, fotbalistul român a îmbrăcat un costum în două culori: albastru închis și negru, iar mama mirelui a ales o ținută discretă. Marilena Hagi a purtat o rochie mulată de un albastru superb.

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase la ceremonia religioasă. Ianis Hagi, chipeș într-un costum elegant

Gheorghe Hagi și soția lui s-au numărat printre primele persoane care au fost prezente la slujba religioasă. Aceștia au așteptat cu mare nerăbdare să își vadă fiul și nora în fața altarului, unde și-au unit destinele pentru totdeauna.

Camerele de filmat l-au surprins pe fotbalistul român extrem de emoționat. Acesta s-a ridicat de mai multe ori de pe scaun, semn că i-a fost destul de greu să își gestioneze emoțiile. De altfel, Marilena Hagi a fost destul de relaxată, dar copleșită de tot ce se întâmplă în jurul său.

Ce ținute au îmbrăcat Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Duminică, 14 iulie 2024, Gheorghe și Marilena Hagi au trăit momente de neuitat. Fiul lor, Ianis Hagi, s-a căsătorit religios cu aleasa inimii. Cei doi i-au fost alături băiatului său în aceste clipe copleșitoare.

Socrii mari s-au pregătit intens pentru acest eveniment deosebit din viețile lor. Aceștia au ales ținute impecabile, atât pentru mersul la biserică, cât și pentru petrecerea de nuntă a tânărului fotbalist cu Elena Tănase.

Citește și: Kira Hagi, cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase. Cum a fost surprins Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a fost surprins la brațul soției sale într-un costum negru cu cămașă albă și papion negru. Marilena Hagi a făcut furori cu cea de-a doua ținută. Aceasta a îmbrăcat o rochie lungă și rochie ce i-a scos în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

Piesa vestimentară pe care a ales-o mama lui Ianis Hagi este de-a dreptul fascinantă. Rochia a fost realizată în așa fel încât să-i acopere umerii și brațele.

Ce aranjamente florale au ales Ianis Hagi și Elena Tănase pentru nunta de la Domeniul Șirbey

Ianis Hagi și Elena Tănase au ales un decor de vis pentru nunta de pe Domeniul Știrbey. Cei doi și-au dorit ca aranjamentele florale să fie în două culori: verde și alb. Toți invitații au fost fascinați de florile exotice ce au înconjurat locația spectaculoasă.

Masterul florist care și-a pus amprenta pe tot ce înseamnă flori, decoruri, buchete și aranjamente de masă este Nicu Bocancea. Florile sunt aduse din toată lumea, din Columbia, din Ecuador, din Olanda și în primul rând din România.

De asemenea, și tortul mirilor este unul de-a dreptul spectaculos. Ianis Hagi și Elena Tănase își vor încânta invitații cu un desert fresh și răcoritor.

Toate momentele unice de la acest eveniment pot fi urmărite pe a1.ro/live.

Antena va transmite în direct și în exclusivitate următoarele două campionate mondiale de fotbal - World Cup din 2026 și... Imagini de senzație cu Ianis Hagi și Elena Tănase de la dansul mirilor. Cum s-au descurcat la primul vals în cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY
Interviurile Insula Iubirii | Din 29 august, exclusiv în AntenaPLAY Marti, 27.08.2024, 12:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x