Antena Căutare

Înainte de nunta anului a fost nunta mirelui. Ianis Hagi și-a poftit nașul acasă pentru o ceremonie mai restrânsă. Imagini inedite

Ianis Hagi și Elrena Hagi să căsătoresc duminică, 14 iulie 2024. Înainte de nunta anului a fost nunta mirelui, potrivit tradiției machedoneşti.

Galerie
Ianis Hagi și Elena se căsătoresc duminică, iar Antena transmite în exclusivitate imagini de la Nunta Anului | Antena 1

Ianis Hagi a avut parte de o ceremonie cu rudele, presărată de tradiții menite să aducă noroc și prosperitate. După ceremonia cu rudele, Ianis Hagi s-a întâlnit cu familia de prieteni. El și sora sa, Kira Hagi, au crescut cu Maria și Nicolas Popescu. Acum, Elena face parte din gașca lor de prieteni. Cei 4 mari prieteni sunt acum 5.

Cei 5 au oferit un interviu pentru Observator.

Cum a fost primită Elena în gașca de prieteni a lui Ianis Hagi

"Fără ei aş fi avut o copilărie foarte plictisitoare. Aşa că le mulţumesc şi abia aştept să creăm noi amintiri alături de Elena", spune Kira Hagi. Cei patru mari prieteni sunt acum cinci. Elena, soţia lui Ianis, a fost primită în grupul lor ca o soră. "Dacă aş putea să-i descriu, cred că aş zice că sunt perfecţi unul pentru celălalt. Tot timpul, oricărui om, i-aş da ca şi un exemplu de cuplu perfect cum îi văd eu", mărturiseşte Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu.

De altfel, când Ianis a cunoscut-o pe viitoarea lui soţie, primul gând a fost: ce vor zice sora şi prietenii? "Primul meu gând a fost că gaşca mea trebuie să o cunoască. Imediat, pentru că o să o iubească. A fost crescută la fel, pe aceleaşi principii pe care le avem şi noi", a declarat Ianis Hagi.

„Putem tot timpul să depindem unii de alţii şi acum şi acum suntem foarte norocoşi că mai avem încă o soră", mai spune Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu. "După atâţia ani în care am crescut împreună, cam ăsta este cercul nostru. Este masa asta. Adică cine vrea să intre, trebuie să aleagă pe cineva de aici ca să intre în grupul nostru. Când suntem împreună, suntem fericiţi", adaugă Ianis Hagi. "Acum, orice ar fi, ştim că putem să punem mâna pe telefon şi să o sunăm pe Elena, exact acelaşi lucru ca şi cum l-aş suna pe Ianis", mai spune Maria Popescu.

"Încă din prima secundă m-au primit foarte, foarte frumos. Bucuroase! M-au făcut să mă simt foarte bine primită", povesteşte Elena Hagi. "Ne ţinem de mână!", spune Kira Hagi. "Noi suntem surori! Noi suntem surori. Noi suntem la fel! Revin la cine se aseamănă se adună", adaugă Elena Hagi.

"În ultimii trei patru ani cred că ele îşi vorbesc mai des decât vorbesc eu cu Maria şi cu Kira, dar ce să fac... Girls power!", mărturiseşte Ianis Hagi.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, în Bucureşti, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise în acest weekend de către posturile Antena.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini din bucătăria unde se gătesc preparatele speciale pentru nunta lui Ianis Hagi. Ce dezvăluiri a făcut chef Orland... Nunta Anului la Domeniul Ştirbey. Ianis Hagi și Elena se căsătoresc azi! Programul evenimentului + detalii despre meniu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x