Antena Căutare

Cupa Mondiala: Uruguay - Olanda, in prima semifinala de la ora 21:30

Uruguay si Olanda se intalnesc in aceasta seara pe stadionul “Green Point” din Cape Town in prima semifinala de la Cupa Mondiala din Africa de Sud.





: "Nu voi spune nimic despre echipa de maine, deoarece sunt jurnalisti care au intrat la antrenamentul inchis, care au vrut sa faca pe reporterii de razboi. Stim ca putem pierde cu Olanda, dar nimeni nu stie ce se va intampla. Totul este posibil. Stim ca trebuie sa facem un meci perfect si putem face un meci perfect. Este minunat ca jucam in semifinale, ma bucur pentru jucatori si stiu ca milioane de oameni vor urmari meciul. Este o bucurie imensa"


Daca sud-americanii se confrunta cu importante absente, europenii se bucura de prezenta certa a lui Robin van Persie, atacantul fiind declarat apt de joc pentru meciul de maine, dupa ce problema de la cotul stang s-a dovedit mai putin grava decat era considerata initial.


Echipele probabile:

Uruguay: Fernando Muslera - Maximiliano Pereira, Diego Lugano (Mauricio Victorino), Diego Godin, Alvaro Pereira - Egidio Arevalo, Diego Perez, Alvaro Fernandez - Diego Forlan - Edinson Cavani, Sebastian Abreu. Antr: Oscar tabarez.

Olanda: Maarten Stekelenburg - Khalid Boulahrouz, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst - Mark van Bommel, Demy de Zeeuw - Arjen Robben, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt - Robin van Persie. Antr: Bert van Marwijk.

Uruguay si Olanda se vor intalni, marti, de la ora 21:30, in semifinalele Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Caracatita prezicatoare Paul anunta ca Spania va castiga semifinala cu Germania... FIFA si France Football vor unifica trofeele "Jucatorul anului" si "Balonul de aur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x