Antena Căutare

Dani Coman a luat doi jucatori de la FC Arges si i-a trimis la Academia Hagi

Dani Coman a realizat primele transferuri profesioniste de cand si-a format propria academie de fotbal. Portarul Rapidului a cumparat drepturile federative a doi jucatori de la FC Arges. Este vorba despre George Cotiga si Andrei Panait.

Academia Dani Coman are, insa, numai grupe de juniori, asa ca cei doi jucatori au fost lasati sa se antreneze cu Viitorul Constanta, grupare la care este posibil sa fie imprumutati din iarna.

„Am incheiat definitiv conturile cu FC Arges dupa ce am fost cumparati de Scoala de Fotbal Dani Coman. Noi mai aveam contract cu cei de la FC Arges pe inca doi ani. Am facut antrenamente cu Mihai Ianovschi si am jucat sase etape la Divizia D, pentru a avea meciuri in picioare. La FC Arges nu mai avea nici un rost sa stam, dupa ce am fost trecuti pe linie moarta si fuseseram trimisi sa ne pregatim cu juniorii. Cei de la Viitorul Constanta ne doreau de mai mult timp, dar noi eram in urma cu pregatirea fizica. Acum ne-am pus la punct si sper sa confirmam asteptarile. La Viitorul Constanta sunt conditii pentru performanta, dar si presiunea este mai mare, pentru ca au obiec¬tiv promovarea.", a declarat Cotiga.

Cei doi jucatori au fost rascumparati de Dani Coman dupa ce ambii intrasera in conflict cu conducerea FC Arges deoarece aveau salarii mari pe care nu acceptau sa le fie micsorate. Pentru a-i determina sa accepte micsorarea contractelor, Cotiga si Panait au fost scosi din lotul primei echipe si trimisi sa se antreneze cu echipele din juniori. Salvarea a venit de la Dani Coman care a fost de acord sa ii transfere la Academia lui.

In prezent, cei doi jucatori se afla la Constanta unde se antreneaza cu Viitorul Constanta, insa nu vor putea evolua in meciurile oficiale pana in ianuarie, cand se va redeschide perioada de transferuri si se va putea oficializa imprumutul lor.

Sursa: ligab

Foto: Intact Images

Mihai Stoica: „Transferul meu la Rapid nu e bun nici ca gluma”... Gigi Becali a fost achitat in dosarul sechestrarii de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x