Antena Căutare

Daniel Ghita il va intalni pe turcul Gokhan Saki in primul meci din finala K1

Luptatorul roman Daniel Ghita il va intalni pe turcul Gokhan Saki in primul meci din finala K1 World Grand Prix, eveniment care va avea loc la data de 11 decembrie, in Japonia, informeaza site-ul oficial al competitiei. Daca va reusi sa treaca de turcul Saki, Ghita il va intalni in semifinalele competitiei pe invingatorul dintre Alistair Overeem şi Tyron Spong.

"De mic copil visam sa ajung aici şi este o mare realizare pentru mine sa fiu printre aceşti campioni. Sunt foarte fericit, am primit vreo 400 de mesaje de felicitare de la amici şi de la fani. Am primit mesaje de la sportivii romani. Daca trec de Gokhan Saki o sa ma lupt cu invingatorul din meciul Alistair Overeem - Tyron Spong. Cred ca va fi Overeem, iar daca voi ajunge in finala probabil voi lupta cu Semmy Schilt",


Daniel Ghita s-a calificat in finala K1 de la 11 decembrie dupa ce l-a invins, sambata, prin KO in repriza a doua, pe olandezul Errol Zimmerman, in cadrul K1 World Grand Prix Final 16, de la Seul. Tot atunci, Gokhan Saki l-a invins prin KO, in prima repriza, pe francezul Freddy Kemayo.

Programul sferturilor de finala de la Yokohama:
Mighty Mo - Peter Aerts
Semmy Schilt - Kyotaro
Gokhan Saki - Daniel Ghita
Alistair Overeem - Tyron Spong

Citeste Jurnalul.ro

MM Stoica a demisionat de la FC Vaslui... Dinamo, echipa cea mai bine clasata din Romania in ierarhia IFFHS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x