Antena Căutare

Daum pleacă din România, dar nu scapă de români. Posibilă destinație surprinzătoare pentru viitorul fost selecționer al ”tricolorilor”

Chiar dacă nu s-a oficializat încă, ”era Daum” la echipa națională a României a apus. După speranțe și iluzii că vom prinde în sfârșit un mondial după 20 de ani de chin, finalul preliminariilor a venit cu o eliminare prematură și dureroasă. În aceste condiții, Daum va pleca de pe banca ”tricolorilor” în următoarele zile. Ceea ce surprinde este însă posibila destinație a neamțului.

Deși nu va mai antrena naționala României, Christoph Daum are șanse importante de a antrena în continuare jucători români. Conform presei din Belgia, tehnicianul german este dorit de cluburi importante din Belgia, precum campioana Anderlecht, Gent sau Oostende.

”În momentul de față, Christoph Daum este un tehnician liber de contract, iar cluburile de top cu probleme din Belgia ar putea recurge la angajarea neamțului. Daum a impresionat în mandatul de la Brugge din trecut, iar o revenire în Jupiler League este foarte probabilă”, scrie publicația voetbal24.be.

Daum a antrenat-o pe Club Brugge în sezonul 2011-2012, terminând campionatul intern pe locul secund.

În ceea ce o privește, Anderlecht, cu Rene Weiler la timonă, are un început foarte slab de sezon în Belgia, ocupând locul 10 după 6 runde, cu doar 8 puncte acumulate, la 8 în spatele liderului Brugge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Super-transfer în fotbalul european! Atacantul Diego Costa revine în Spania pentru o sumă record... CSA Steaua a stricat tabela în Cupa României! Elevii lui Lăcătuș au învins Benfica Nova Generacao cu un scor de rugby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x