Antena Căutare

David Popovici, mesaj cu subînțeles pe Instagram. Motivul pentru care a ales să renunțe la rețelele de socializare

După ce în ultima perioadă, numele său a fost pe buzele tuturor, David Popovici a luat o hotârâre surprinzătoare. Cum le-a dat vestea fanilor.

colaj foto david popovici zambind la interviu si purtand pe el drapelul romaniei la Campionatul Mondial de natație de la Budapest Galerie
David Popovici a obținut două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta și alte cinci la Campionatul European de juniori care a avut loc la Otopeni. | Hepta

David Popovici este numele care a stat pe buzele tuturor în ultima perioadă. Toții ochii au fost atințiți către noul star al natației care a scris istorie la Campionatul Mondial și continuă să adune medalii de aur.

Presa vuiește de realizările sale, dar detaliile despre viața lui nu s-au oprit aici. Tânărul, dublu campion mondial la natație, încearcă să ducă, în continuare, o viață normală și este posibil ca faima să îl fi copleșit.

David Popovici ia o pauză de la Instagram. Cum le-a dat vestea fanilor

În contextul în care se bucură de o popularitate în ascensiune, David Popovici a decis să că este momentul să se detașeze de rețelele de socializare, transmite Click.ro.

Noul star al natației și-a anunțat prietenii virtuali că intenționează să ia o pauză de la Instagram și a făcut-o printr-un mesaj cu subînțeles.

„Bună. O să iau o pauză de la Instagram. Dacă aveți nevoie să dați de mine, veți găsi o modalitate. Ne vedem curând”, a scris acesta în mesajul său de pe Insta Story.

Citește și: David Popovici e dublu campion mondial la natație, dar merge cu metroul. Imaginea anului cu băiatul de aur al sportului românesc

În luna iunie, David Popovici a obținut două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. De asemenea, el și-a mai adăugat în palmares alte cinci medalii, obținute la Campionatul European de juniori care a avut loc la Otopeni. Pentru performanțele sale formidabile, David Popovici a fost recompensat cu sume impresionate de bani, pe măsura muncii depuse.

David Popovici, avertizare pentru fanii din online, după ce au apărut mai multe conturi false cu numele lui

Mai multe conturi false cu numele lui David Popovici au apărut pe TikTok, unul dintre ele având deja peste 53 de mii de urmăritori. Noul star al natației a intervenit și și-a anunțat fanii care îl urmăresc în meidul online că nu are cont pe TikTok, astfel că acele contruri denumite „David Popovici” nu îi aparțin.

Sportivul a publicat pe Instastory o captură de ecran în care se pot obseva mai multe conturi de TikTok cu numele David Popovici:

„Nu sunt conturile mele. Nu am cont pe TikTok”, a scris David Popovici pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a făcut David Popovici cu primii bani câștigați din natație. Noul star al sportului românesc a obținut sume impresionante

David Popovici este, cu siguranță, îndrăgit de toți românii, după performanța de care a dat dovadă la campionatele mondiale de la Budapesta. Sportivul supranumit „Racheta” a atras repede simpatia oamenilor, atât prin prisma talentului demonstrat în bazinul de înot, dar și datorită modestiei și inteligenței de care a dat dovadă în interviuri.

David Popovici are numeroși fani în mediul online. Pe contul său de Instagram este urmărit de 163 de mii de oameni, până acum.

David Popovici e dublu campion mondial la natație, dar merge cu metroul. Imaginea anului cu băiatul de aur al sportului ... Reacția Ioanei Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase a făcut declaraţii controversate și livrează conținut pentru adul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x