Antena Căutare

David Popovici a dezvăluit că iubita lui l-a ajutat să își aleagă simbolul care să îl reprezinte în carieră. De ce o libelulă

David Popovici a dezvăluit cine l-a ajutat să își aleagă simbolul care să îl reprezinte în cariera sa. Iată de ce a ales o libelulă!

Galerie
David Popovici a dezvăluit că iubita lui l-a ajutat să își aleagă simbolul care să îl reprezinte în carieră. De ce o libelulă | Captură Instagram

David Popovici nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut de toată lumea, mai ales după ce a obținut aurul olimpic la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Tânărul duce, însă, o viață simplă și modestă, bucurându-se de o poveste de dragoste cu iubita lui, Taisia Nițuleasa, care îi este mereu alături și care l-a inspirat în alegerea simbolului care să îl reprezinte, potrivit declarațiilor făcute de sportiv.

Citește și: Ce și-a spus David Popovici în timp ce înota la semifinalele pentru 100 metri liber. Discursul campionului i-a uimit pe toți

David Popovici, dezvăluiri despre cine i-a ales simbolul care să îl reprezinte în carieră

Articolul continuă după reclamă

Într-un interviu pentru El Pais, David Popovici a dezvăluit că Taisia, iubita sa, l-a ajutat să își aleagă simbolului care să îl reprezinte, la cererea sponsorului Arena. S-a gândit mult și a avut numeroase idei, însă, spune el, l-a încântat ideea venită din partea iubitei sale, care l-a văzut asemenea unei libelule.

„M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa. Prădător Apex (n.r. – specie de animal aflată în partea de sus a lanțului lui trofic). Ce ar trebui să fiu? O balenă ucigașă? O orcă? Un crocodil…? Apoi, prietena mea mi-a sugerat o idee, și nu-mi place să recunosc, dar ea a propus o libelulă. O insectă. Frumoasă și delicată. Alunecă fără efort pe suprafața apei. Nici nu înoată, nici nu stă complet în aer”, a declarat David Popovici pentru El Pais, citat de Revista Viva și adevărul.ro.

Citește și: David Popovici s-a calificat în Finala probei de 100m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul luptă pentru a doua medalie

David Popovici: „Îmi place să mă comport ca o libelulă”

Deși David Popovici se gândea inițial la un simbol alfa, după propunerea iubitei sale a analizat comportamentul unei libelule și astfel a văzut cât de mult se aseamănă cu una. Acum, David Popovici se mândrește cu acest simbol ales chiar de către Taisia.

„Prietena mea mi-a spus că arăt ca o libelulă. Ele sunt rapide, sunt buni prădători pentru mărimea lor și sunt creaturi inteligente. Nu trăiesc doar prin forță brută. Îmi place să cred că mă comport ca o libelulă: alunecând fără efort.

Cea mai frumoasă parte a înotului este că mă face să mă simt ușor și să uit de lucrurile rele din viață, de trecut, de viitor și de stres, care este o realitate care ne acaparează mai devreme sau mai târziu”, a continuat David Popovici, potrivit surselor citate mai sus.

Ce și-a spus David Popovici în timp ce înota la semifinalele pentru 100 metri liber. Discursul campionului i-a uimit pe ... David Popovici, BRONZ la proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul are două medalii olimpice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x