Antena Căutare

David Popovici s-a calificat în semifinală la proba de 100 metri la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

David Popovici a obținut cel mai bun timp din seria lui și s-a calificat în semifinalele la proba de 100 metri la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Galerie
Sportivul român uimește din nou cu performanța sa după ce s-a calificat în semifinală pentru proba de 100 metri la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. | Profimedia

David Popovici marchează încă un moment istoric la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri.

David Popovici, în semifinalele probei 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

După ce ieri a obținut medalia de aur la proba lui preferată, cea de 200 metri liber, David Popovici a intrat astăzi în bazin și mai motivat, pregătit să se califice și pentru semifinalele probei de 100 metri liber.

Citește și: Ce sume de bani primesc medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Articolul continuă după reclamă

Munca și perseverența înotătorului român s-au reflectat încă o dată atunci când a sărit în bazin pentru proba de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Sportivul i-a uimit pe toți cu dedicarea lui, după ce a scos 47,92 secunde, cel mai bun din seria lui. De asemenea, timpul pe care l-a scos a fost al treilea cel mai bun timp per total, performanță care îl duce pe marele înotător în semifinalele care vor avea loc în această seară de la 21:30.

Urmărește Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în AntenaPLAY pe canalele TVR!

Prima declarație a lui David Popovici după ce a obținut aurul ca proba de 200 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Aseară David Popovici a obținut medalia de aur la proba 200 metri liber, după o performanță de neegalat. Înotătorul a primit medalia de aur cu zâmbetul pe buze, fiind mândru de reușita lui.

Citește și: Breaking News: David Popovici, campion olimpic de Ziua Imnului Național! Tânărul a câștigat medalia de aur la 200 de metri liber

El a înotat pe culoarul 4 și a fost acompaniat de colegii săi britanicul Duncan Scott, americanul Luke Hobson, germanul Lukas Maertens, australianul Maximillian Giuliani, lituanianul Danas Rapsys, britanicul Matthew Richards şi japonezul Katsuhiro Matsumoto.

Imediat după reușita de la Jocurile Olimpice 2024, după ce a urcat pe podium pentru a-și revendica medalia de aur și premiul, David a acordat primele declarații pentru TVR.

”Nu-mi place să fiu atât de emoționat. Dar… e frumos! A fost o cursă de câini. Așa e în finalele olimpice, nu se scot întotdeauna cei mai buni timpi, dar la o astfel de competiție clasamentul e cel mai important. Ne-am bătut până la ultimul braț. Dedic victoria tuturor celor care m-au susținut, dar și celor care au avut încredere în mine și celor care nu au avut încredere. Mă bucur că acum 5 minute am scris istorie și dacă eu am putut, băiat obișnuit, poate oricine!” a declarat David Popovici, cu mândrie.

Citește și: Bernadette Szocs s-a calificat în optimi la simplu la Jocurile Olimpice 2024. A învins-o pe ucraineanca Margaryta Pesotska

Pe lângă performanța lui David Popovici și evoluția lui la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, și gimnastele lotului românesc au avut perfromanțe inedite.

Gimnastele Ana Bprbosu, Sabrina Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman și Andreea Preda au participat la Bercy Arena duminică dimineață la prima subdviziune a întrecerii olimpice la bârnă.

După performanțele sportivelor Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță, Ana Bărbosu și Sabrina Voinea, până acum la bârnă s-a strâns un punctaj total de 40.799.

Cele patru gimnaste sunt debutante la Jocurile Olimpice, dar au reușit să obține note mari, făcându-I pe toți susținătorii lor mândrii că sunt români.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în Antena PLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Prima declarație a lui David Popovici după ce a obținut aurul olimpic la Jocurile Olimpice de la Paris 2024... David Popovici s-a calificat în Finala probei de 100m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul luptă pentru a dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x