Antena Căutare

Destinația modestă din România aleasă de David Popovici pentru vacanță. Cum a fost surprins de un turist | FOTO

David Popovici a ales să își petreacă vacanța în România, într-o destinație modestă și accesibilă oricui. Tânărul sportiv a interacționat cu turiștii și chiar s-a lăsat fotografiat de un fan.

imagini cu david popovici Galerie
David Popovici a ales să își petreacă vacanța în România, într-o destinație modestă și accesibilă oricui | Instagram & Profimedia

Proaspăt întors de la Campionatele de Înot de la Fukuoka, David Popovici și-a luat o binemeritată vacanță. Tânărul sportiv, care deține recordul mondial la probele de 100 de metri și 200 de metri liber, nu a renunțat însă la dragostea lui pentru apă. El ales o destinația modestă de vacanță, dintr-o comună din județul Prahova.

David Popovici, surprins de un turist în vacanță. Unde a ales să plece după CM din Japonia

David Popovici i-a luat pe toți prin surprindere cu destinația modestă pe care a ales-o pentru vacanță. După ce a avut o primă jumătate de an plină de probele de la bacalaureat, admiterea la facultate și competiții sportive, el a ales să se relaxeze într-o destinație mondestă din România.

Campionul mondial de anul trecut nu a plecat prea departe de București, bucurându-se de beneficiile terapetice ale Băilor Tradiționale Sărate din Telega. Băile Sărate de la Telega sunt renumite pentru proprietăţile curative și cel mai probabil, sportivul român a mers aici pentru a se recupera.

Tânărul nu a ales o locație de lux, prețul unui bilet de acces fiind accesibil oricărui buzunar. De asemenea, David Popovici nu a fost deranjat nici de ochii curioși ai celor din jur. Mai mult, acesta s-a lăsat fotografiat de un turist și chiar a făcut un selfie împreună cu acesta, fiind și cel care a publicat imaginile.

Imaginile postate de bărbat pe contul lui de Facebook au fost apoi disitribuite într-un grup de pe rețelele de socializare. Fotografiile îl înfățișească pe sportivul român pe malul apei, printre șezlonguri și umbrele, plin de sare din cap până în picioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum au arătat David Popovici și iubita lui la balul de absolvire. Imaginea înduioșătoare cu sportivul și Taisia pe ringul de dans

Impresionați de modestia lui, internauții au adăugat o mulțime de comentarii de apreciere la adresa recordman-ului.

„Respect!! Asta demonstreaza simplitatea si modestia lui!!!” / „Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face” / „Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici. #DavidPopovici”, sunt câteva dintre reacțiile membrilor grupului la pozele cu David Popovici la Băile Sărate din Telega.

Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

David Popovici rămâne recordmanul mondial la 100 m, însă nu a prins podiumul în Finala probei ”regină” la Campionatul de natație de la Fukuoka. Sportivul român a terminat cursa pe locul 6, deși a întors al treilea după prima lungime de bazin.

După cursă, a oferit primele declarații:

"Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

Citește și: VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres", a spus David Popovici pentru eurosport.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x