Antena Căutare

VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa

După ce s-a calificat de pe a cincea poziție, David Popovici a făcut spectacol în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka 2023. Cusa admirabilă a fost live pe Antena 1 și AntenaPLAY.

imagini cu david popovici in bazin la Campionatele Mondiale de Înot din Fukuoka 2023 Galerie
a | Profimedia & Hepta

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 100 m liber, disputată joi, 27 iulie, în cadrul Campionatelor Mondiale 2023 de nataţie de la Fukuoka. Campionul mondial en titre de anul trecut s-a întrecut în bazin pentru a-și păstra titlul, însă nu a prins podiumul.

Sportivul român a înotat pe culoarul 2, unul mai puțin obișnuit pentru el, și a obținut timpul de 47,83 de secunde.

VIDEO David Popovici în finala de 100 m liber la Campionatele Mondiale de la Fukuoka 2023

Favorit la podium în proba ”regină” a înotului, Popovici a concurat alături de Matthew Richards, Kyle Chalmers, Pan Zhanle, Nandor Nemeth, Jordan Crooks, Maxime Grousset, Jack Alexy.

Titlul mondial a fost cucerit de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42). David Popovici își menține, însă, recordul mondial, obținut anul trecut la Budapesta.

Românul de 18 ani se calificase miercuri, 26 iulie 2023, în finala probei regină cu al cincilea timp, după ce a reușit să termine cursa din semifinala sa pe locul 2, în 47.66 de secunde.

În seriile probei de 100 de metri liber, sportivul a înregistrat cu al șaselea timp, după ce a ratat dramatic finala cursei de 200 de metri.

Toate cursele lui David din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka, pot fi revăzute pe https://fukuoka.a1.ro/.

Citește și: David Popovici, prima reacție după calificarea în finala de 100 de metri liber. Cum a răspuns, întrebat „ce nu funcționează”

Românii care fac spectacol la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint la Campionatele Mondiale, la sărituri în apă de la mare înălţime. Competiţia a fost live în AntenaPLAY.

Cei doi sportivi români au început cu dreptul concursul de high-diving (sărituri în apă de la 27 m) din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka. După primele două sărituri, Popovici se afla pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 232.20 puncte, iar Preda ocupa locul al doilea, cu 207.60 puncte.

După săriturile 3 și 4, punctajul lor a ajuns la 472.80 puncte, respectiv 438.45 de puncte, care i-a urcat pe podiumul mondial.

De asemenea, pe 29 iulie, Andrei Anghel are de înotat în proba de 50 de metri spate la această ediție a Campionatelor Mondiale, o probă care nu-l sperie și care îi place mai mult. Cursa lui va putea fi urmărită live și exclusiv în AntenaPLAY, în sesiunea de la 4:55 (ora României).

Citește și: Prima reacție a lui David Popovici după ce a ratat podiumului la 200 m liber de la Mondialele de Înot: "Acesta este sportul"

Despre AntenaPLAY, care difuzează live și exclusiv probele românilor la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

David Popovici, prima reacție după calificarea în finala de 100 de metri liber. Cum a răspuns, întrebat „ce nu funcțione... Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x