Antena Căutare

Cum au arătat David Popovici și iubita lui la balul de absolvire. Imaginea înduioșătoare cu sportivul și Taisia pe ringul de dans

David Popovici trăiește o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. Recent, campionul a avut balul de absolvire de la liceu, unde a dansat alături de iubita lui.

Colaj cu David Popovici și iubita lui Galerie
David Popovici și iubita lui au fost superbi pe ringul de dans, la balul de absolvire | Profimedia & Instagram

David Popovici este unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi români, este proaspăt absolvent de liceu și viitor student al Facultății de Psihologie și nu în ultimul rând este iubitul unei tinere superbe. Pe lângă sumedenia de medalii câștigate până la cei 18 ani ai săi, David a mai cucerit și inima unei domnișoare încântătoare.

David Popovici și iubita lui, Taisia Nițuleasa, sunt discreți în privința relației lor și publică rar imagini cu ei pe rețelele sociale. Totuși, fata a postat pe Instagram o fotografie cu totul specială, din timpul balului de absolvire.

Citește și: David Popovici, gest romantic pentru iubita lui. Ce detaliu au observat fanii din mediul online

David Popovici și iubita lui au creat un tablou desprins parcă din filme la balul de absolvire

David Popovici și iubita lui au creat un tablou desprins parcă din filme. Cei doi au fost „regele și regina balului” și au dansat apropiați. În imaginea cu cei doi pe ringul de dans David și Taisia apar zâmbind, iar fata a făcut o descriere amuzantă pentru poză: „Părinții tăi la o nunta cca 2008”.

David Popovici și iubita lui au o relație de lungă durată. Fata se mândrește cu realizările sportivului, însă și ea are un talnt pe care și-l cultivă la vârsta sa fragedă. Taisia, iubita lui David Popovici, are în descrierea contului de Instagram că este make-up artist și chiar își încântă urmăritorii de pe rețelele sociale cu creațiile ei.

Citește și: Simona Gherghe, mesaj după CM de natație de la Fukuoka. Ce a spus despre cei care îl critică pe David Popovici: „Un mare campion”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2022 David Popovici a devenit cel mai rapid întotător din lume la 100 de metri. Anul acesta s-a clasat pe locul 6 la CM de natație de la Fukuoka, însă recordul de timp nu i-a fost doborât. După ce s-a întors din Japonia, îndrăgitul sportiv a publicat un mesaj emoționat:

„Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și mă susțineți în continuare, celor care ați urmărit Campionatul Mondial. Am învățat acum cât de importantă e susținerea voastră, în vremuri și mai puțin bune, pentru că binele e în general celebrat la concursuri.

E cea mai bună ocazie pentru mine acum să le transmit tinerilor și copiilor care mă urmăresc că nu există magie, există doar antrenament și efort constant pentru a-ți atinge țelul.

E complet normal și uman să nu-ți iasă întotdeauna. Chiar prefer să fiu un sportiv complet, care să știe să gestioneze suișurile și coborâșurile carierei imprevizibile pe care ți-o aduce sportul, prefer să fiu asta decât un robot care știe doar să câștige. Consider că aceste experiențe mă fac mai puternic.

A fost cel mai intens an din viața mea, de la recordul mondial, până la BAC, până la Fukuoka. A fost un an haotic, bizar, dar am izbutit. Cred că acum e o oportunitate foarte bună pentru mine să înțeleg curajul și asumarea.

Ține numai de mine cum reacționez când întâmpin obstacole în drumul meu. Doar asta pot controla. E un proces, iar eu sunt aici să învăț.

După cum văd eu lucrurile acum, am două variante. Prima: las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze și să mă țină în loc. A doua: las ce s-a întâmplat să mă motiveze. Voi alege varianta a doua, bineînțeles. Iubesc ceea ce fac, ăsta e sportul, asta e lumea reală, nu am cum să câștig întotdeauna, îmi pare rău dacă vă așteptați la altceva.

Aș vrea să închei cu un citat al lui Earl Nightingale:

«Nu renunța niciodată la visul tău doar pentru că îți va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum»

Plec de la concursul ăsta cu ceva extraordinar de valoros, ceva ce am simțit și când am încheiat Jocurile Olimpice din Japonia. Sunt extrem de motivat, mă simt mai puternic ca niciodată. Trebuie să iau o vacanță acum, să am grijă de corpul și de psihicul meu dar abia aștept să mă întorc la antrenamente.

Vreau să fiu din nou cel mai rapid înotător din lume, cel mai bun, pentru că mă simt mai puternic ca niciodată”, a scris david Popovici în online.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x