Antena Căutare

Gest de sute de mii de euro. David Popovici vine în ajutorul copiilor cu nevoi speciale: „Îmi doresc să vă am din nou aproape”

David Popovici a făcut un gest cu totul deosebit pentru copiii cu nevoi speciale. Iată ce a spus campionul olimpic.

Galerie
David Popovici are un mesaj important pentru toți românii | Hepta, Instagram

David Popovici are doar 20 de ani, însă performanțele sale l-au dus pe culmi înalte. Despre talentul, munca și hotărârea sa știe o lume întreagă. Toții anii de muncă i-au fost răsplătiți cu o medalie de aur și una de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Tânărul însă dă dovadă și de o inimă de aur, alăturându-se unui proiect cu totul special.

Citește și: David Popovici știe deja ce vrea să facă după retragerea din sport. Ce planuri are campionul:„Mi-ar plăcea să mă ocup de aşa ceva”

Gest de sute de mii de euro. David Popovici vine în ajutorul copiilor cu nevoi speciale: „Dincolo de victoriile care se măsoară în medalii, există alte bătălii – mai importante dar mai tăcute”

Articolul continuă după reclamă

David Popovici își donează echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a strânge suma de 100.000 de euro, care va merge la copiii cu nevoi speciale dintr-un centru de plasament din Sectorul 5 din București, potrivit unei surse.

Campionul olimpic va dona suma strânsă pentru construcția unei case familiale pentru respectivii copii.

Sunt 11 copii cu nevoi speciale care locuiesc în prezent în două apartamente. Locuințele nu sunt adecvate stării lor de sănătate, iar spațiul este mult prea mic.

Aceștia au nevoie de o casă adecvată pentru ei, care, de asemenea, să fie aproape de școala unde sunt înscriși.

Citește și: De ce David Popovici refuză să știe câți bani câștigă. Tatăl său îi administrează conturile

„Emoția de a fi pe podium, la Jocurile Olimpice 2024, purtând cu mândrie tricolorul, va rămâne pentru totdeauna în inima mea. V-am simțit alături de mine și vă mulțumesc! Iar azi, îmi doresc din suflet să vă am din nou aproape pentru că, dincolo de victoriile care se măsoară în medalii, există alte bătălii – mai importante dar mai tăcute – care se văd rar, dar care au un impact uriaș.

Din inima mea, pentru casa a 11 copii, astăzi donez cu bucurie echipamentul pe care l-am purtat pe podium, pentru ca ei să crească într-un mediu cald și adaptat nevoilor lor.

Citește și: Ce rentă viageră va încasa David Popovici, după ce se va retrage. Suma nu este deloc mică

E nevoie de 11.500 de oameni buni care să doneze minimum 50 de lei pentru ca noi, împreună, să strângem un sfert din banii necesari Hope and Homes for Children pentru a construi casa. În realitate, însă, eu cred că suntem mult mai mulți. Iar pentru asta, vă mulțumesc!” a transmis David Popovici pe pagina sa de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a declarat David Popovici la Ambasada României de la Paris, după victoria de la Jocurile Olimpice. La ce întrebare a răspuns

Potrivit sursei menționată anterior, David Popovici a făcut un gest emoționant și în luna septembrie a anului trecut, când și-a serbat ziua de naștere. Acesta și-a „donat-o” pentru a veni în ajutorul a cinci frați.

Campionul olimpic este îndrăgit de mulți români, fiind un exemplu în societate. Îndemnul său a strâns peste 22.000 de aprecieri, semn că oamenii îi apreciază inițiativa și sunt alături de el.

Ipostazele tandre în care David Popovici a apărut alături de iubita lui. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x