Antena Căutare

Răspunsul iubitei lui David Popovici pentru cei care îi contestă performanțele campionului mondial. Ce a postat Taisia

David Popovici este noul campion mondial la 200 de metri liber și medaliat cu bronz la proba regină, de 100 de metru liber de la Jocurile Olimpice 2024. Cu toate acestea, nu toți i=au lăudat realizările, iar Taisia, iubita sa, a reacționat în mediul online.

Galerie
Replica ironică oferită de iubita lui David Popovici pentru un internaut care contestă performanțele sportivilor de la Jocurile Olimpice 2024 | Antena 1

Rezultatele lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris au avut un ecou uriaș și la noi în țară. De la sportivi cu palmares imens până la simplu spectatori, toți l-au felicitat în mediul online pe tânărul sportiv care a scris istorie după 10 ani la Olimpiadă.

Cu toate acestea, se pare că nu toți au avut numai cuvinte de laudă pentru rezultate sportivilor români, la Paris. Un internaut a scris în mediul online că Jocurile Olimpice 2024 nu doar pur diverstisment, iar iubita lui David Popovici a taxat declarațiile acestuia printr-un story pe contul ei de Instagram.

Replica ironică oferită de iubita lui David Popovici pentru un internaut care contestă performanțele sportivilor de la Jocurile Olimpice 2024

„Jocurile Olimpice nu-s cu nimic mai mult decât un campionat de fotbal aka PUR entertainment. În loc să se mediatizeze oameni care fac performanță în medicină/tehnologie/știință se mediatizeaza niște oameni care sunt ridicați în slăvi pt niște "performanțe" care nu ajută cu absolut nimic omenirea”, a scris un internaut în mediul online.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: David Popovici a dezvăluit că iubita lui l-a ajutat să își aleagă simbolul care să îl reprezinte în carieră. De ce o libelulă

Deranjată de remarca acestuia, Taisia a republicat mesajul pe contul ei de Instagram, însoțit de un text ironic.

„Așa e când ești campion olimpic la mestecat gumă”, a fost replicat acidă pe care i-a dat-o iubita lui David Popovici celui care contestă performanțele sportivilor prezenți la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici este noul campion olimpic la 200 de metri liber. Sportivul, premiat cu bronz la 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici a devenit campion olimpic la 200 de metri liber după o cursă fenomenală chiar de Ziua Imnului Național, 29 iulie.

David Popovici şi-a îndeplinit obiectivul de a atinge finala la proba de 200 m liber şi a făcut-o cu un timp excelent, 1:44:53, el fiind printre cei 2 sportivi care au coborât, în semifinale, sub 1:45:00.

„Sunt foarte mulţumit. Singurul obiectiv pe care îl aveam pentru astăzi era să mă calific către următoarea etapă. Acum m-am calificat în finală… şi primul… foarte tare! A fost o cursă nu uşoară, dar nu a spus nimeni că trebuie să fie uşor.

Publicul e incredibil. Am mai fost la Jocurile Olimpice, dar în pandemie nu era public. Aşa că mă bucur că văd şi eu acum ce înseamnă publicul de la Jocurile Olimpice cum înotul, care la noi în ţară nu este un sport atât de popular, umple o astfel de arena… hală, este un stadion, de fapt!

Mă şi copleşeşte, mă şi motivează, mă şi sperie, mă şi entuziasmează. E foarte tare! (Te sperie ceva pe tine?) Bineînţeles. Mă sperie cam aceleaşi lucruri care vă sperie şi pe voi, numai că din fericire am destul de multă experienţă cu concuratul la acest nivel.

Deşi sunt om şi mă sperie multe lucruri, înotând la acest nivel simţi că trăieşti. Da, e o frică, dar frica aia te face să simţi că trăieşti cu adevărat. (Mâine vii cu medalia?) Habar n-am, vedem mâine! (n.r. a început să zâmbească)”, a spus David Popovici după calificarea uriaşă în finala de la 200 de metri liber.

Citește și: Ce sume de bani primesc medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

La doar două zile distanță, David Popovici a obținut a doua sa medalie olimpică. Sportivul a avut o cursă fenomenală la proba de 100 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris și a câștigat medalia de bronz, cu timpul 47,49.

David Popovici, BRONZ la proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul are două medalii olimpice... Mesajul neașteptat al lui David Popovici pentru politicienii români, transmis imediat după ce a câștigat a doua medalie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 9 septembrie 2024.  Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii
Super Neatza, 9 septembrie 2024. Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii Luni, 09.09.2024, 10:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x