Antena Căutare

Surpriza primită de David Popovici la Radio ZU. Ce artist apreciat de sportiv a venit să-i cânte o piesă de suflet

David Popovici a fost invitat la Radio Zu, unde a avut parte de o surpriză. Solistul trupei „Om la lună” a venit pentru a cânta una dintre piesele manifest apreciate de sportiv.

Galerie
Doru Pușcașu a cântat o piesă pentru David Popovici | Instagram

Înainte de a veni la Radio Zu, David Popovici a fost rugat să spună o piesă pe care o apreciază. Sportivul a ales o piesa „La capăt de linie!”, cântată de o trupă care nu e foarte cunoscută la noi în țară, din păcate, a precizat campionul olimpic. „Asta nu-i o piesă, e o stare!”, a spus Daniel Buzdugan înainte ca ritmurile melodiei să fie auzite la Radio Zu.

Citește și: Motivul pentru care David Popovici a renunțat la facultatea de psihologie. Ce a ales să studieze sportivul

David Popovici, surpriză în direct la Radio ZU

„Vrei să o asculți pe toată?”, l-a întrebat Mihai Morar pe sportiv, dezvăluind apoi surpriza.

Articolul continuă după reclamă

„Să intre Doru de la Om la lună. Solistul trupei care a venit special să-i facă o surpriză lui David”, a anunțat Mihai Morar.

David Popovici l-a ascultat pe Doru Pușcașu în timp ce a cântat la chitară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Asta spune multe despre omul David Popovici. L-am adus live în studioul Radio Zu pe solistul de la „Om la lună”, cel care cântă piesa lui manifest. Dar și asta spune multe despre David Popovici. Campionul olimpic își donează echipamentul de pe podiumul JO Paris 2024 pentru orice donație începând de la 50 de lei pentru construcția unei case familiale pentru 11 copii cu dizabilități severe”, a scris Mihai Morar pe rețelele sociale.

Citește și: David Popovici și Taisia, iubita lui, ipostază tandră în vacanță. Cum s-au pozat, dând un exemplu de simplitate și naturalețe

David Popovici a vorbit la Radio Zu despre momentul în care a câștigt aurul olimpic, explicând că lungimea care a făcut diferența dintre aur și argint a fost mai mică decât o unghie.

De asemenea, sportivul a vorbit și despre campania care își propune să ajute 11 copii fără casă, în care este implicat.

„Emoția de a fi pe podium, la Jocurile Olimpice 2024, purtând cu mândrie tricolorul, va rămâne pentru totdeauna în inima mea. V-am simțit alături de mine și vă mulțumesc! Iar azi, îmi doresc din suflet să vă am din nou aproape pentru că, dincolo de victoriile care se măsoară în medalii, există alte bătălii – mai importante dar mai tăcute – care se văd rar, dar care au un impact uriaș.

Din inima mea, pentru casa a 11 copii, astăzi donez cu bucurie echipamentul pe care l-am purtat pe podium, pentru ca ei să crească într-un mediu cald și adaptat nevoilor lor.

E nevoie de 11.500 de oameni buni care să doneze minimum 50 de lei pentru ca noi, împreună, să strângem un sfert din banii necesari Hope and Homes for Children pentru a construi casa. În realitate, însă, eu cred că suntem mult mai mulți. Iar pentru asta, vă mulțumesc!” a transmis David Popovici pe pagina sa de Instagram.

Motivul pentru care David Popovici a renunțat la facultatea de psihologie. Ce a ales să studieze sportivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x