Antena Căutare

Denis Alibec pleacă de la FCSB pentru o sumă modică! Cât cere Gigi Becali contra ”jucătorului de 15 milioane de Euro”

Denis Alibec are zilele numărate în tricoul celor de la FCSB. Venit de la Astra pentru 2 milioane de Euro în 2016, atacantul s-a stins în tricoul roș-albastru, iar acum i-a cerut lui Gigi Becali permisiunea de a pleca.

Denis Alibec are un sezon de-a dreptul dezastruos la FCSB. De la un jucător imens ca valoare și forță de a marca, atacantul care a cucerit titlul cu Astra și a fost declarat ”Fotbalistul Anului în 2016” este acum o rezervă de lux la FCSB

Denis Alibec s-a prăbuşit complet în acest sezon, în care a marcat un singur gol în toate cele 16 apariții. Vârful crede că plecarea de la FCSB l-ar putea ajuta să-și revină, fapt pentru care a avut o discuție cu Gigi Becali. Conform fanatik, Denis Alibec i-a cerut lui Gigi Becali să-l vândă în vară. Se pare că patronul e de acord, însă pune condiţia ca impresarul jucătorului, fostul stelist Florin Lovin, să găsească şi să-i aducă o ofertă de minim un milion şi jumătate de euro.

Denis Alibec, prăbușirea unui star. De la suma record de 15 miloane, la ”mărunțis”

În urmă cu un sezon, Gigi Becali se mândrea cu faptul că mai multe echipe sunt gata să ofere 10-15 milioane de Euro pentru perla Alibec. Șeful FCSB ”refuza” categoric să-l vândă pe 10 milioane și visa la mai mult. Acel ”mai mult” este azi suma modică de 1,7 milioane: ”Dacă vreau 1,7 milioane, cât am dat pe el, pot să iau imediat, pentru că e, totuşi, un jucător valoros, dar eu nu vreau doar atât, vreau mai mult. Banii pe Alibec, vreau mai mulţi. E adevărat că nu e ceea ce voiam, dar banii pe Alibec nu îi pierd”, spunea Becali acum 3 zile.

Dar cine îl mai vrea pe acest Alibec ieșit din formă ?

Florin Lovin, agentul lui Denis Alibec, a recunoscut că a încercat să-l transfere pe atacantul de 27 de ani la o altă echipă, dar acesta nu a fost dorit de nimeni: ”Din noiembrie am tot sperat că-i voi găsi lui Denis un angajament în altă parte, dar n-am reuşit! Cei de la Steaua n-au fost deschiși la o variantă de împrumut, tocmai de aceea e greu să plătească cineva o sumă de transfer de ordinul milioanelor pentru el! Oricum, e clar că greșește, dar trebuie să am grijă de el. Toată lumea a avut răbdare cu el, dar cât să mai aibă?!", a spus Lovin, în urmă cu o săptămână, la TV Telekom Sport.

Biletul Zilei 27.03.2018. Ponturile sigure de marți ne aduc profitul... Biletul Zilei 27.03.2018. Meciurile amicale de lux ne aduc astăzi profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x