Antena Căutare

Dezvăluire-șoc din Italia: ”Cristiano Ronaldo a semnat și a făcut deja vizita medicală!” Toate detaliile noii înțelegeri

La unison, publicațiile din Spania, Italia și Portugalia anunță că starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este ca și transferat la Juventus Torino. Pe lângă ultimele informații oferite de ziarele din cele trei țări, un fost conducător al ”Bătrânei Doamne” a venit cu un anunț-șoc: ”Ronaldo a semnat”.

Cristiano Ronaldo cu un pas în curtea celor de la Juventus. Jurnaliştii de la AS scriu azi că starul lui Real Madrid ar fi acceptat de câteva săptămâni salariul propus de campioana Italiei, 30 de milioane de euro pe an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și mai sigur de transferul lui Ronaldo în Serie A este fostul președinte al lui Juventus, Luciano Moggi, cel care a anunţat că lusitanul ar fi efectuat deja şi vizita medicală la "Bătrâna Doamnă".

”Din punctul meu de vedere, cred că Ronaldo a semnat şi a făcut deja vizita medicală cu Juventus la Munchen, asta după ce am vorbit cu oameni importanți”, a declarat Moggi.

Și publicațiile din țara natală a lui Ronaldo dau ca sigur transferul. Cei de la Record scriu pe prima pagină că ”Ronaldo la Juventus” e o chestiune de ore.

Dezvăluire-șoc din Italia: ”Cristiano Ronaldo a semnat și a făcut deja vizita medicală!” Toate detaliile noii înțelegeriIminenta plecare a lui Ronaldo de la Madrid a fost anticipată și de Marca. Publicația iberică a ieșit pe prima pagină cu o declarație elocventă a starului portughez legată de viitorul său pe Bernabeu: ”Dacă cer 100 de milioane pentru mine, atunci nu mă mai vor”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo. Ziariștii notează că Ronaldo a considerat o insultă prețul cerut în condițiile sumelor de transfer din ultimul an.

Real Madrid l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro în 2009. În 2003, United l-a transferat de la Sporting în schimbul a 17,5 milioane de euro.

În aproape un deceniu pe ”Santiago Bernebeu”, Cristiano Ronaldo are niște cifre impresionante: 438 de meciuri şi 450 de goluri marcate.

Biletul Zilei 05.07.2018! Duelurile spectacol de joi ne aduc un pont bombă... UNA PE ZI! Cum a celebrat modelul suedez Ines Helene calificarea naționalei în ”sferturile” Cupei Mondiale. Internetul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x