Antena Căutare

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Etapa din acest weekend din play-out programează singurul meci fără emoții din acest final de sezon. Liderul Dinamo, echipă pe care Florin Bratu o reconstruiește în acest campionat, primește vizita locului secund din play-out, FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Botoșani este live video online, sâmbătă, de la ora 21:30.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Dacă toate celelalte echipe din play-out au emoții legate de evitarea retrogradării, cele două rivale care se vor întâlni în ”Ștefan cel Mare” nu luptă decât pentru statistică și, probabil, ambiția de a demonstra cine merită locul 1. Atât Dinamo, cât mai ales Botoșani, au cochetat foarte mult cu zona play-off, însă finalul sezonului regulat le-a ”retrogradat” în zona de jos a topului valoro.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ambele vin după victorii spectacol. Dacă Botoșani s-a impus cu un sec 3-0 pe terenul celor de la Juventus București, Dinamo și-a făcut din nou norma de 3 goluri cu Gaz Metan. În toate cele 4 meciuri din acest sezon, Dinamo i-a predat câte o lecție de fotbal profesorului Pustai: 3-1 și 3-0 în ”regulat”, respectiv 3-0 și 3-2 în play-out.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. În tur, la Botoșani, am avut un meci extrem de ciudat prin prisma evenimentelor din teren. Deși a jucat din minutul 51 în 10 oameni, Dinamo a reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Botoșani. Între timp, Botoșani a evoluat în returul semifinalei Cupei, cu CSU Craiova, și a făcut-o foarte bine. Elevii lui Enache au jucat foarte bine și au învins cu 2-1, într-un meci în care scorul putea fi mult mai mare. Acel 1-5 din tur i-a calificat însă pe olteni în finală.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Cinci meciuri a jucat Dinamo cu FC Botoșani în istorie pe teren propriu, ”Ștefan cel Mare” sau Arena Națională. Toate au fost meciuri cu scoruri strânse: 1-0, 0-0, 1-0, 1-0, 0-1. Cota pentru succes a ”câinilor” este una surprinzător de mică: 1,67. Botoșani este cotată cu 5,30, iar remiza primește 3,50. Întrucât avem un meci fără griji de ambele părți, vom recomanda o cotă riscantă, dar cu șanse mari: 1,90 pentru ”ambele înscriu”

Se întâmplă în fotbalul mioritic! Gigi Becali dă cărțile pe față și spune cum făcea schimbările la FCSB ...din pușcărie!... Revista presei sportive, 10.05.2018: finalistă în Cupă, Craiova primește FCSB într-un vulcan; Barcelona nu mai vede Real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x