Antena Căutare

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE!

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. Runda a 4-a din noua ediție de Liga 1 se încheie cu una dintre cele mai interesante dispute din ultima jumătate de deceniu. Dinamo, cea mai spectaculoasă echipă a momentului, primește vizita Viitorului, cea mai tânără echipă a primei divizii, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Viitorul este live video online, luni, de la ora 21:00.

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. Niciun alt duel din Liga 1 a ultimilor 5 ani nu a adus atâta spectacol cât a adus disputa dintre trupa din Ștefan cel Mare și cea de la Ovidiu. De la primul duel dintre cele două, disputat în 2013 și încheiat cu victoria Viitorului în ”Groapă”, scor 3-2, toate meciurile directe au adus spectacol atunci când s-au jucat în capitală.

2013 Dinamo - Viitorul 2-3
2014 Dinamo - Viitorul 1-2
2014 Dinamo - Viitorul 2-3
2015 Dinamo - Viitorul 1-5
2016 Dinamo - Viitorul 3-3
2017 Dinamo - Viitorul 1-2
2017 Dinamo - Viitorul 2-1
2017 Dinamo - Viitorul 0-4

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. Sub zodia spectacolului au stat și meciurile jucate în acest sezon de cele două echipe. Dinamo vine după rezultate și meciuri mai mult decât spectaculoase. Pornind de la un timid 2-1 cu Voluntari, ”câinii” au trecut printr-un 3-3 cu FCSB și un 2-3 cu Gaz Metan Mediaș. Așadar, elevii lui Bratu au dat, dar au și primit pe măsură.

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. Dincolo, Viitorul vine după meciuri spectacol mai ales în Europa League. Puștii lui Hagi au jucat bine cu puternica Vitesse, 2-2 la Ovidiu și 1-2 la Arnhem. În Liga 1 au jucat de asemenea bine și deschis. Au pierdut cu Dunărea, dar au ratat mult, au remizat cu Concordia, dar ratările nu au lipsit, și s-au distrat cu Voluntari.

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. La ultima vizită în Ștefan cel Mare, Viitorul s-a impus cu un categoric 4-0. Se întâmpla asta pe 30 octombrie 2017. Multe s-au schimbat de atunci. Dinamo a renunțat la Miriuță, iar Viitorul nu-i mai are pe Eric, Țucudean, Ganea sau Chițu.

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. Dinamo e favorită la casele de pariuri pentru acest meci, cu o cotă de la 2,00 la 2,20, pe când Viitorul primește 3,30-3,70. Remiza, prezentă o singură dată în istoria meciurilor directe din ”Groapă”, are cotă 3,35. Dinamo, incredibil, dar adevărat, are un singur succes cu Viitorul acasă din 8 meciuri.

Dinamo - Viitorul LIVE VIDEO. La acest meci mergem pe un pont logic: ambele înscriu - cotă 1,91

UNA PE ZI! Meg Taylor, modelul sexy care și-a părăsit iubitul, un fotbalist faimos din Premier League, pentru un show TV... Veste tragică în apropiere de miezul nopții: „A murit! Nu a mai ieșit din comă”. Lumea sportului a rămas mai săracă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x