Antena Căutare

Dragostea faţă de animale i-a adus mari probleme lui Gabi Balint

În 1991, pe vremea când evolua în Spania, Gabi Balint a avut probleme serioase din cauza unui simplu interviu

În 1991, pe vremea când evolua în Spania, Gabi Balint a avut probleme serioase din cauza unui simplu interviu! A fost, după cum chiar el spune, una dintre marile sale greşeli.

În patria coridelor, Balint declarase fără niciun fel de teamă că în duelul toreador-taur este de partea celui din urmă! "Prin '91, când jucam în Spania, am fost întrebat de un jurnalist spaniol dacă îmi plac luptele cu tauri şi daca am vazut o coridă pe viu. I-am răspuns că nu-mi plac şi nici nu intentionez să merg vreodată la coridă pentru că aş ţine cu taurul. Mai bine mi-aş fi tras singur un cap în gura, decăt să-i răspund aşa. A doua zi, după ce a apărut interviul în ziar, am fost primit cu fluerături în vestiarul echipei. Mi s-a explicat că e un spectacol tradiţional, că e lipsă de respect faţă de toreadorii de renume, omorâţi de-a lungul timpului, că taurii sunt crescuţi în puf, bla, bla, bla", a fost mesajul postat de fostul internaţional pe pagina sa de Facebook.

Arturo Vidal, victima hoţilor! Fotbalistul lui Juventus a rămas fără 150.000 euro... Simona Halep, Victor Hănescu, Rauca Olaru şi Horia Tecău s-au distrat la Melbourne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x