Antena Căutare

Dramă pe șosea. Accident MORTAL. Polițiștii au rămas fără cuvinte când au văzut cine se afla în mașina făcută praf!

Un fundaș central de la AS Știința Godinești, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs vineri seara, pe raza orașului Tismana. Autoturismul condus de acesta s-a oprit într-un gard, iar pentru a fi scos din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor.

A doua zi însă, adolescentul a murit la spital. „Accidentul rutier s-a produs la Tismana. Un tânăr din comuna Godinești nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard al unui imobil, scrie domino-gorj.ro. Șoferul a decedat la spital, sâmbătă”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Prietenii au postat pe pagina de Facebook a lui Nicolae Bivolaru zeci de mesaje de condoleanțe.

FOTO: Fotbalul românesc va avea alte 3 stadioane moderne până la Euro 2020: Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf. Veste ... Tenisul, mai presus de legătura de sânge! După un an de pauză, Serena Williams a fost pusă la pământ sora sa Venus: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x