Căutare Live

Dublă-lovitură pentru echipa națională! Cosmin Contra a pierdut doi titulari pentru meciul cu Olanda. Cum arată primul ”11” probabil

Victorioasă în meciul amical contra Turciei lui Mircea Lucescu, naționala României se pregătește acum de un duel mult mai dificil, contra unei naționale mult mai solide, cea a Olandei. Pentru duelul cu batavii, Cosmin Contra nu se va baza pe doi jucători extrem de importanți din echipa națională a ultimilor ani.

Astăzi, în conferința de presă premergătoare meciului de mâine, selecționerul a recunoscut faptul că va face mai multe schimbări în primul ”11”. Unele dintre ele vor fi forțate de accidentări. Cristi Săpunaru nu s-a antrenat în aceste zile și nu va juca mâine. Un alt ”tricolor” care acuză probleme este Ciprian Tărărușanu. Portarul lui Nantes acuză dureri la spate.

”Săpunaru nu s-a refăcut dupa accidentarea de la meciul cu Turcia, iar el nu s-a antrenat cu băieții. Incert e și Tătărușanu, i s-a blocat spatele și vom vedea dacă va putea juca", a spus Contra, la conferința de presă.

Cu un lot extrem de numeros, cel mai probabil Contra nu va risca și cei doi nu vor juca. Iată um ar putea arăta România cu Olanda:

Pantilimon - Bălașa, Chiricheș, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Chipciu, Budescu, Grozav - Andone.

CFR Cluj - FCSB 3-0 ? Echipa lui Dan Petrescu, la un pas de un nou transfer de răsunet pe piața internă... Transfer de răsunet în fotbalul european! Antoine Griezmann a recunoscut la ce nume uriaș își dorește să evolueze...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri