Căutare Live

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României îşi vor afla adversarele luni

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României îşi vor afla adversarele luni, tragerea la sorţi urmând să se desfăşoare la Casa Fotbalului, de la ora 11.00, a anunţat FRF.

În sferturile competiţiei vor evolua Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Politehnica Iaşi, Sepsi şi Universitatea Craiova.

Meciurile vor avea loc într-o singură manşă, în perioada 3-5 martie, fiecare dintre cele patru confruntări pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Sursa : news.ro

Cristina Neagu: Nu suntem favorite în turneul preolimpic. Şansele noastre ar fi fost mai mari dacă am fi jucat, de exemp... Papură: Calificarea în play-off nu mi se pare o reuşită. Dacă vrem ceva mai mult trebuie să câştigăm puncte...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri