Antena Căutare

VIDEO! Emotionant: "Puneti-mi tricoul cu Man. City! Asa voi invinge cancerul"

Hayden Whitbread are 6 ani. Si mai are un lucru nedrept pentru varsta lui: cancer. Iubeste fotbalul, e fanul lui Manchester City si tocmai ce i s-a implinit un vis, altul decat acela de a se face bine.

La 6 ani iti iei la revedere de la gradinita si te pregatesti de inceputul scolii. Povestea lui Hayden Whitbread este putin altfel. El isi ia ramas bun de la parinti si ii intampina pe medici. Aproape in fiecare zi. Chimioterapie.

Cancer renal! A fost diagnosticul care a schimbat viata si jucariile micutului Hayden. Sirul rece al intamplarilor incepea dupa o banala vacanta. Parintii i-au remarcat apatia. Ciudat pentru el. L-au dus la control, iar verdictul le-a adus un gand negru: tumoare canceroasa. "Va muri?", s-a intrebat mama baiatului.

A fost introdus intr-un program dur de citostatice pentru ca tumoarea sa poata fi extrasa chirurgical. Inainte de operatie, i-a uluit pe toti: "Vreau sa fiu imbracat in tricoul lui Manchester City, sa fiu la fel de curajos precum ei". Lacrimile nu s-au oprit niciodata de pe fata parintilor, asa cum nici cicatricea de pe corpul lui Hayden n-a disparut.

Ziua cand si-a implinit visul! Ajutat de cei de la Skysports, Steve Whitbread, tatal micutului, le-a spus povestea oficialilor de la Man. City. Colet pe adresa familiei. Cu vocea tremurata, Joanne, mama, citeste scrisoarea. Bucuria se vede pe chipul suferind al lui Hayden in momentul in care se citeste expeditorul: Joe Hart.

Vincent Kompany. Capitanul e primul care il saluta pe suporterul de 6 ani. Urmeaza Milner, Tevez, Balotelli si managerul Mancini. Momentul care a dat uitarii suferinta a sosit. Hayden il saluta pe Joe Hart, bravul portar pe care il tine pe peretele din dormitor. A mers in vestiar, apoi pe terenul de antrenament unde a aparat cot la cot cu idolul sau.

A fost la meciul lui City cu Aston Villa. Un stadion intreg l-a aplaudat in momentul in care a intrat pe teren. Cancerul? Il va invinge, doar are un vis de indeplinit: sa apere poarta "cetatenilor".

Weekend cu goale si pline! Biliard de Champions League, sambata si duminica, de la 13, pe GSP TV... Fotbal incatusat in Bulgaria! 11 jucatori au fost arestati pentru implicare in meciuri trucate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x