Antena Căutare

Etapa nebuna in Anglia: Chelsea pierde la West Ham, City face egal cu Everton, United ramane lider

Premier League a oferita inca o runda nebuna weekend-ul acesta. Chelsea a pierdut cu 1-3 pe terenul lui West Ham, Manchester City n-a reusit mai mult de-un egal cu Everton, scor 1-1, iar Manchester United ramane la sefie dupa victoria spectaculoasa, scor 4-3, din deplasarea de la Reading.

Rafa Benitez n-are noroc de-o perioada prea buna pe banca lui Chelsea. Desi au condus cu 1-0, "albastrii" au pierdut cu 3-1 meciul cu West Ham si au ajuns pe locul trei, la 10 puncte de liderul Manchester United. Mata (13) a deschis scorul pentru oaspeti, dar West Ham a luat toate punctele in a doua repriza dupa reusitele lui Cole (63), Diame (86) si Maiga (80).

Derby-ul rundei a 15-a avea loc pe Etihad, acolo unde Manchester City primea vizita lui Everton. Fellaini a deschis scorul in minutul 33, dar "cetatenii" au egalat inainte de pauza, prin Carlos Tevez, care a inscris dintr-o lovitura de la unsprezece metri. In partea a doua am notat doar ratari, asa ca scorul surprins la pauza s-a dovedit a fi si cel final. City face 33 de puncte si ramane pe locul 2, la trei lungimi de United. De cealalta parte, Everton ocupa pozitia a 6-a, cu 23 de puncte acumulate.

Cea mai spectaculoasa partida a zilei a avut loc la Reading, acolo unde Manchester United s-a impus cu 4-3 la capatul unei partide cu multe rasturnari de scor. Mai intai Reading a deschis scorul prin Kanu (8), pentru ca "diavolii" sa treaca rapid in avantaj gratie golurilor lui Anderson (13) si Rooney (16 penalty). Fondre (19) restabileste egalitatea, iar Morrison (23) avea sa faca 3-2 pentru Reading. Rooney (30) mai face o data egal pe Madejski, pentru ca Robin van Persie sa stabileasca scorul final cu zece minute inainte de pauza.

Surpriza etapei a venit de la Arsenal, care a pierdut cu 0-2 meciul de acasa cu Swansea. Dubla lui Michu (88, 90) din finalul partidei a adus a 4-a infrangere a sezonului pentru "tunari", care ocupa locul 10, cu doar 21 de puncte obtinute dupa primele 15 jocuri.

Dan Petrescu, la al patrulea succes consecutiv in campionatul Rusiei. Dinamo a spulberat pe Rubin Kazan, scor 3-0... Barcelona si Real, etapa fara eroare in Primera: Messi, la un gol de recordul lui Muller...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x