Antena Căutare

EXCLUSIV! El e cel ce l-a tinut rezerva pe Messi! Vezi unde a ajuns!

Jose Nestor Pekerman este, incepand de miercuri, selectionerul Columbiei. In 2006, acesta a fost demis de la nationala Argentinei, reprosandu-i-se ca nu l-a folosit pe Messi in sfertul cu Germania, pierdut de formatia albi-celeste la penalty-uri.

Federatia Columbiana de Fotbal a anuntat pe propriul site venirea lui Jose Nestor Pekerman pe banca nationalei lui Zuniga si Falcao.

Argentinianul il va inlocui pe Lionel Alvarez, iar primul lui meci la carma Columbiei va fi amicalul cu Mexic programat pe 29 februarie.

Pekerman a dus-o pe Argentina pana in sferturi la mondialul din 2006, dupa ce a iesit dintr-o grupa cu Coasta de Fildes, Serbia si Olanda si a elimnat Mexicul in optimi.

In antepenultima faza a competitiei, pumele au intalnit Germania la Berlin: au condus cu 1-0 de la debutul reprizei secunde prin golul lui Ayala (dupa un corner executat de Riquelme), dar au fost egalate de Klose, la o faza la care Lahm a centrat de pe stanga si Borowski a prelungit cu capul. La penalty-uri nemtii s-au impus, iar Pekerman a fost obligat sa renunte de federatia argentiniana, reprosandu-i se ca nu l-a folosit pe Messi in acel meci.

Foto: taringa.net

Vezi lotul Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii pe Natiuni!... Cornel Dinu: "Nu sunt de acord cu turneul Nationalei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x