Antena Căutare

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Etapa a 4-a a Ligii 1 se deschide vineri, cu un duel între două echipe încă neînvinse în acest sezon. FC Botoșani primește replica Astrei, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport sau Telekom Sport

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Etapa a 4-a a Ligii 1 se deschide vineri, cu un duel între două echipe încă neînvinse în acest sezon. FC Botoșani primește replica Astrei, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Botoșani - Astra este live video online, de la ora 21:00.

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. După primele trei runde ale sezonului, cele două echipe sunt pe poziții temporare de play-off. Botoșaniul lui Costel Enache are două remize cu două candidate la titlu, CFR Cluj și ”U” Craiova plus o victorie cu nou-promovata AFC Hermannstadt. și ocupă locul 2. Dincolo, Astra a învins FCSB și a remizat cu Poli Iași și Sepsi, iar locul ocupat este 4.

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după remize cu valori diferite. Dacă Botoșani a făcut 2-2 la Craiova, într-un meci în care putea câștiga lejer dacă ne uităm la raportul ocaziilor, Astra s-a chinuit, acasă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă încheiată nedecis, 1-1. Față de meciul cu FCSB din prima etapă, Astra este într-o scădere vizibilă de formă, lucru care nu se poate spune și despre Botoșani, echipă aflată pe val.

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Până în prezent, istoria reține 12 meciuri directe între cele două în Liga 1 (10) și Liga 2 (2). Dintre acestea, Astra are 9 victorii, un meci a fost remiză și alte două au fost câștigate de moldoveni. Pe prima scenă, Botoșani are o singură victorie cu Astra, obținută în 2014, 1-0, prin golul lui Paul Batin. În rest, la Botoșani, am asistat la 3 victorii ale Astrei și o remiză.

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. La casele de pariuri, gazdele sunt ușor favorite la acest meci, cu o cotă de 2,40 în scădere ușoară în ultimele zile. Cei de la Astra sunt văzuți outsideri cu o cotă de 3,05-3,10. Un egal la Botoșani primește cota 3,15.

FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Pentru acest meci vom merge pe mâna formei de moment și mizăm pe forma gazdelor, dar nu total. Stăm în zona de siguranță și așteptăm un liniștit 1x la cotă de 1,40.

Gaz Metan Mediaș, ”Leicester de România?” Ardelenii lui Mihai Teja conduc Liga 1 și pariorii încep să aibă încredere înt... Revista presei sportive, 07.08.2018: Dinamo, pentru prima oară lider în Liga 1, însă doar 9 minute; Real ia un star de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x