Antena Căutare

BREAKING NEWS! FCSB, 3 puncte penalizare și Gigi Becali, 12 luni suspendare ? CFR Cluj a depus a depus memoriu la Comisia de Disciplină a FRF

Lupta pentru titlul de campioană din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj trece la un alt nivel. Dacă pe teren au fost perfect egale în acest sezon, între ele înregistrându-se 3 meciuri modeste, încheiate cu același scor: 1-1, cele două echipe ar putea fi departajate prin birouri. 

Lupta pentru titlul de campioană din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj trece la un alt nivel. Dacă pe teren au fost perfect egale în acest sezon, între ele înregistrându-se 3 meciuri modeste, încheiate cu același scor: 1-1, cele două echipe ar putea fi departajate prin birouri. În afara terenului, oficialii CFR și FCSB sunt foarte activi și ofensivi, iar unii ar putea plăti pentru asta.

Dacă în sezonul trecut am avut un titlu decis la TAS, acum vom avea un titlu care se poate decide la comisiile federative. Clubul CFR Cluj a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF prin care cere penalizarea FCSB cu 3 puncte şi suspendarea lui Gigi Becali între 6 şi 12 luni, plus o amendă de 300.000 de lei.

Prin acest demers oficial, CFR Cluj face referire la declarațiile lui Gigi Becali care se încadrează la articolul 52.5 din Regulamentul Disciplinar. Acesta spunea că a fost reclamat pentru declarații xenofobe și pentru că l-a sunat pe Dan Petrescu înainte de meci.

”Declarațiile făcute de persoanele care sunt de natură să prejudicieze în orice mod imaginea fotbalului cum ar fi, dar fără a se limita la: corectitudinea desfașurării jocurilor de fotbal, cele privind prestația arbitrilor, încălcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intră sub incidența prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competiție sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sancționează la prima abatere cu masura suspendării de la 8 la 16 jocuri pentru jucători sau antrenori și de la 6 la 12 luni pentru oficiali și penalitate sportivă de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care aparține această persoană va fi sanctionat cu scăderea a 3 puncte din cele obținute în campionatul în care participă echipa din categorie superioară”, se arata in articolul pe care mizează CFR în plângere.

”Acolo e prietenie. A venit Zamfir care are legături cu tot felul de arbitri cu care a făcut tot felul de lucruri în trecut. Chiar dacă nu mai facem acum, dar numai când îi arată degetul... ”`Stai puțin că noi am lucrat împreună`. Ei au avut niște prietenii vechi cu arbitrajele.

Dacă unul a luat 30.000 - 50.000 șpagă și acum nu mai ia, e curat. Dar el a luat pe vremuri de la CFR și acum când arbitrează... Eu am spus ipotetic. Nu știu pe care. Cu siguranță s-au întâlnit lucrurile astea pe vremuri. Nu putem spune concret, dar s-a întâmplat. Oamenii care au lucrat cu ei nu mai fac acum corupție, că fac pușcărie, dar dacă au luat pe vremuri...

A fost un jucător francez care a declarat, a spus ce s-a întâmplat. Eu am spus ce a spus jucătorul francez, că a făcut 11 metri atunci. Așa a spus omul. Eu mai spun ce mi-au spus mie oamenii de la Universitatea Cluj, Băi, veniți cu banii, cu valiza, cu 1,7 milioane, că avem ofertă de la CFR. Eu am spus ce mi-au spus, adevărul, nu minciună, nu inventez.

Pe mine m-au prins cu valiza, că nu m-am ascuns. Eu dădeam ca să se joace corect, să nu se fure. Acum nu mai are curaj să iasă. Sunt sigur 100% că nu se mai face cu arbitraje, cu mită. Corupție sigur nu mai există în fotbal, dar temerea mea este să nu mai existe reminișcențe din trecut”, au fost declarațiile lui Gigi Becali la Digi Sport.

BREAKING NEWS! FCSB, 3 puncte penalizare și Gigi Becali, 12 luni suspendare ? CFR Cluj a depus a depus memoriu la Comisia de Disciplină a FRF

foto: digisport.

Biletul Zilei 24.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de azi... UNA PE ZI! Poftiți la gol: Ashlyn, cea mai sexy ”profesoară” a sportului celor bogați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x