Antena Căutare

Federatia Argentiniana ii va oferi un nou contract lui Maradona

Desi rezultatul Argentinei la turneul final din Africa de Sud a fost considerat de multi o dezamagire, Federatia din tara tangoului pare determinata sa ii ofere lui Diego Maradona un nou contract de antrenor, pana in 2014

Ernesto Cherquis Bialo, purtator de cuvant al Federatiei, a declarat reporterilor ca presedintele AFA, Julio Grondona, se va intalni saptamana viitoare cu Maradona pentru a discuta oferta.

Acesta este cel mai clar semn de pana acum ca Maradona isi va continua munca, după dezamagirea suferita in urma cu doua saptamani, cand Argentina a fost eliminata de la Cupa Mondiala dupa un umilitor 0-4 cu Germania, in sferturile de finala.

Cherquis Bialo a declarat ca Federatia nu are un alt nume in minte in cazul in care Maradona refuza oferta si a sugerat faptul ca prestatia echipei in Africa de Sud a fost una respectabila, desi multi fani considera ca orice mai putin decat un titlu echivaleaza cu un esec.

Rugbystul Alexandru Gradinaru a murit astazi, la varsta de 19 ani... Danciulescu este pe cale sa se desparta de Hercules. Becali: "Are mai multe oferte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x