Antena Căutare

Federer a castigat Turneul Campionilor

Roger Federer a castigat Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a castigat in trei seturi finala disputata impotriva francezului Jo Wilfried Tsonga, 6-3, 6-7 (6-8), 6-3. Pentru performanta sa, Fedex a castigat 1.630.000 dolari.

Elvetianul si-a adjudecat destul de lejer primul set. Cei doi au mers cap la cap si fiecare si-a castigat serviciul pana la 3-3. Fostul lider al circuitului ATP a servit excelent pentru 4-3, apoi a facut breakul la 0. A avut ceva emotii la 5-3, pe propriul serviciu, Tsonga avand sansa re-breakului, insa elvetianul si-a pastrat cumpatul si a luat primul set.

Federer a dominat si setul secund si a facut break devreme, la scorul de 2-2. S-a dus imediat la 4-2, dar Tsonga a avut o tresarire de orgoliu si a redus din diferenta. Francezul a reusit sa revina pe tabela pe serviciul lui Federer, egaland la 5. Cei doi si-au castigat apoi serviciul si s-a intrat in tie-break, castigat dramatic de tenismenul din Hexagon.

Decisivul a fost extrem de echilibrat, iar cei doi sportivi au mers cap la cap pana la 4-3, moment in care Federer a reusit break-ul. Si-a castigat serviciul la 0.

Federer a acces in ultimul act dupa ce a trecut in semifinale de David Ferrer, in doua seturi, 7-5 6-3. De cealalta parte, Tsonga a dispus in penultima faza a competitiei de Tomas Berdych, tot in doua seturi, 6-3 7-5.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

AC Milan - Chievo 4-0/ Macel intr-o singura repriza... CS Mioveni - Dinamo 0-1 / "Cainii" s-au distantat la 4 puncte de locul doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x