Antena Căutare

Filmul morții lui Ilie Balaci. Detalii sfâșietoare ies la iveală: "M-a sunat și a spus că-l doare puternic în gât"

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a decedat, duminică, la vârsta de doar 62 de ani. ''Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! Nu te vom uita niciodată, Ilie Balaci!'', a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova, prin intermediul internetului.

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a decedat, duminică, la vârsta de doar 62 de ani. ''Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! Nu te vom uita niciodată, Ilie Balaci!'', a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova, prin intermediul internetului.

Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardiac, au informat medicii care au ajuns în casa mamei sale din Craiova, acolo unde fostul fotbalist a fost resuscitat mai bine de jumătate de oră, fără rezultat. În seara de dinaintea morții, Balaci ar fi mers într-un club, de unde ar fi plecat în jurul orei 4. Ultimele imagini cu legenda Craiovei în viață au fost făcute de un fan al acestuia, chiar cu câteva ore înainte de tragedie.

Potrivit Adevărul, surse apropiate familiei au declarat că duminică dimineaţa, în jurul orei 9.30, Ilie Balaci a sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. În timp ce vorbea cu medicul la telefon, vocea lui Ilie Balaci a început să se schimbe, iar Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav.

Medicii SMURD ajunși la fața locului nu au reușit să-l readucă la viață, în urma eforturilor repetate de resuscitare. Câteva zeci de fani s-au strâns în fața blocului unde a murit Ilie Balaci, mai scrie sursa citată.

FOTO! Ultimele imagini cu Ilie Balaci. Cu șase ore înainte să moară, se fotografia cu fanii... Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea șocantă a tatălui său: „Îi era frică. Spunea că va muri tânăr”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x