Antena Căutare

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid, ora 21:45! OM vrea trofeul pe terenul rivalei Lyon. Ce ponturi putem juca la acest meci

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. În această seară, de la ora 21:45, Groupama Stadium din Lyon va găzdui finala acestui sezon din Europa League. Francezii de la Olympique Marseille vor da piept cu spaniolii de la Atletico Madrid, într-un duel al echipelor care au plecat pe drumuri diferite în acest sezon european.

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. Ultimul act din acest sezon de Europa League va pune față în față o echipă plecată din Europa League în acest sezon, OM, cu peste 60 de meciuri oficiale adunate în toate competițiile, uneia care a plecat din grupele Ligii Campionilor, Atletico Madrid, dar ”retrogradată” ulterior de pe locul 3 al unei grupe cu Chelsea, AS Roma și Qarabag.

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. Pentru trupa lui Simeone, aceasta este a 5-a finală de cupă europeană atinsă în ultimele nouă sezoane. Trupa din Madrid a câştigat Europa League în 2009-2010 şi 2011-2012 şi a pierdut de două ori în ultimul act al UEFA Champions League (2013-2014 şi 2015-2016), de fiecare dată în faţa Realului.

Atletico Madrid s-a calificat în finala Europa League după o dublă cu puternica Arsenal. Echipa lui Diego Simeone a învins trupa lui Wenger cu 1-0 în retur. În tur, partida se terminase la egalitate, 1-1, pe Emirates.

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. În ceea ce o privește pe Marseille, echipa lui Rudi Garcia joacă în prima finală europeană după 14 ani. În 2004, OM pierde tot cu o echipă din Spania. Valencia s-a impus cu 2-0, la Gothenburg. Vârful lui Marseille, legenda Didier Drogba, s-a consolat cu titlul de golgheter al competiţiei (6 goluri).

Olympique Marseille va juca ultimul act în Franţa, pe terenul rivalei Olympique Lyon, dar a avut mari emoţii pentru a atinge ultimul act. Meciul de la Salzburg, din returul semifinalei, a avut nevoie de prelungiri. După ce s-au impus în tur cu 2-0, francezii au primit două goluri (Haidara 53 şi Sarr 65 autogol), iar austriecii au împins meciul în prelungiri. Acolo, Rolando a marcat în minutul 116, iar Haidara a fost eliminat două minute mai târziu.

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. Înainte de finală, Marseille și Atletico Madrid străbat momente diferite ale sezonului. Marseille este pe locul 4 în campionat şi riscă să rateze prezenţa în UEFA Champions League. Așadar, finala de azi e capitală. Dincolo, elevii lui Simeone au sigurat locul 2 în campionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid. Echipele probabile:

Marseille: Mandanda; Sakai, Rami, Luiz Gustavo, Amavi; Anguissa, Sanson; Thauvin, Payet, Ocampos; Germain
Atletico Madrid: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Godín, Lucas; Koke, Saul Niguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa

Bookmakerii o văd pe Atletico favorită la trofeu, cu o cotă de 2.00. Rivala OM este creditată cu 4.50. Cei care pariază că spaniolii câştigă trofeul beneficiază de cota 1.46. În comparaţie, francezii sunt cotaţi cu 2.90.

Ponturi recomandate la finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid:

  • Atletico Madrid câștigă trofeul - cotă 1,46
  • sub 2,5 goluri în meci - cotă 1,56
  • Marseille - peste 2,5 cartonașe - cotă 1,50
  • Griezmann înscrie - cotă 2,65
Biletul Zilei 16.05.2018. Dubla lui Griezmann a adus un bilet câștigător!... ULTIMA ORĂ! Campioana Ligii 1 se decide la trei zile după ultima rundă din Playoff! FCSB și CFR Cluj, la mâna Comisiei d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x