Antena Căutare

Formula 2, Silverstone / Marinescu, pleaca de pe locul zece

Mihai Marinescu va pleca de pe pozitia a 10-a in a doua cursa programata duminica in cadrul primei etape din competitia Formula 2.

Tanarul pilor roman isi continua astfel parcursul foarte bun din prima etapa a sezonului 2010 de Formula 2, in ciuda lipsei de antrenament cauzate de problemele financiare prin care trece. Mihai a reusit o noua clasare excelenta in prima jumatate a clasamentului, dupa ce a stabilit al 10-lea timp in a doua sesiune de calificari desfasurata pe circuitul de la Silverstone, Marea Britanie.

Cel mai bun timp trecut in dreptul sau a fost 1:37.889, la mai putin de o secunda in urma liderului Philip Eng.

Pilotul nostru a avut un parcurs foarte bun pe tot parcursul sesiunii de 30 de minute, ocupand locurile 4 si 5 pentru o buna perioada de timp, inainte de a cobori cateva pozitii spre final.

Performanta obtinuta ii va permite lui Marinescu sa aspire la cucerirea primelor puncte in competitia Formula 2, in conditiile in care sunt recompensati primii 10 piloti clasati, conform unei grile de punctare similara cu cea din Formula 1.

Sursa: www.automarket.ro

Gloria Bistrita - Dinamo 3-2 / Cainii nu mai musca... Rafael Nadal s-a calificat in finala Mastersului de la Monte Carlo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x