Antena Căutare

FOTO! FC Viitorul a demarat pregatirile in Antalya

Formatia patronata de Gheorghe Hagi si, totodata, liderul la zi al Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul Constanta, a demarat pregatirile in primul cantonament al acestei ierni, din Antalya.

Jucatorii pregatiti de Catalin Anghel (principal), Norbert Nita, Liviu Stefan (ambii secunzi), Constanton Girjoaba (antrenor cu portarii) si Ciprian Pruna (preparator fizic) au ajuns vineri seara in Antalya, cantonandu-se la Hotelul de 5 stele Zeynep Golf & Spa, din Belek.

Sambata, jucatorii constanteni au sustinut primele antrenamente. Dimineata au efectuat un antrenament de reacomodare la efort, iar in cursul dupa-amiezii sedinta de pregatire a avut caracter tehnico-tactic.

Gheorghe Hagi si-a trimis in Antalya si echipa a doua. Sub comanda lui Cristian Camui si Roberto Berruero, FC Viitorul II (echipa alcatuita din juniorii nascuti in 1993, 1994 si 1995 ai Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi") este cantonata alaturi de prima echipa a clubului, la Hotel Zeynep Golf & Spa. Ca si echipa de seniori, FC Viitorul II efectueaza cate doua antrenamente pe zi, iar pe perioada sederii in Turcia va sustine trei meciuri de verificare.

Gheorghe Hagi a sosit sambata in Antalya

Sambata dupa-amiaza in cantonamentul formatiei constantene si-a facut aparitia si Gheorghe Hagi, care va urmari indeaproape pregatirile formatiei pe care o patroneaza pe toata durata cantonamentului (pana pe 3 februarie). Imediat cum a sosit, Hagi a plecat direct spre terenurile pe care echipele sale efectuau antrenamente, asistand la sedintele de pregatire ale formatiilor FC Viitorul si FC Viitorul II.

Mircea Lucescu, externat: "Ma bucur ca m-au tratat medicii in Romania"... Juventus - Roma 3-0 / Liderul e in semifinale Cupei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x