Antena Căutare

FOTO: Un star de la PSG joacă în deplasare! Prins în timp ce îşi înşela iubita cu un super model

Julian Draxler este în mijlocul unui scandal uriaş, după ce presa din Germania a prezentat mai multe imagini în care fotbalistul este prins, în vacanţă, cu o altă femeie faţă de iubita sa.

Draxler a avut-o alături pe Linda Vaterl, un model cunoscut în Germania, iar fotografiile îi prezintă pe cei doi amorezi în timp ce se sărută şi se comportă ca doi îndrăgostiţi.

N-ar fi nicio problemă dacă Draxler n-ar avea o relaţie, de la 14 ani, cu Lena Stiffel, cea care i-a fost alături chiar şi la prezentarea oficială de la PSG şi, în plus, la diferite evenimente de final de sezon organizate de clubul francez.

Ca un bonus, că aşa-i în fotbal, Lena pare că l-a iertat pe Draxler pentru ieşirea sa în decor, deşi modul în care cei doi s-au afişat împreună, fără să se ferească absolut deloc, ar părea că trădează ceva probleme în paradisul dintre fotbalist şi iubita sa din copilărie... deci nu doar o aventură!

Mesaj HALUCINANT publicat de Adrian Mititelu: "E o decizie CRIMINALĂ, regret că v-am dezamăgit"... ACS Poli Timişoara a câştigat barajul cu UTA Bătrâna Doamnă şi va evolua în Liga I şi în sezonul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x