Antena Căutare

FOTO-VIDEO 18+ | SA NI bucuram cu totii! Momentul in care toata lumea a uitat de fotbal

O fana mult prea infocata a danezilor de la Brondby a sarbatorit intr-un inedit prima victorie a favoritilor din actualul sezon. A fost momentul in care jucatorii au pierdut statutul de actori principali, toate privirile fiind mutate spre tribuna. Atentie, imagini tari!

Brondby a castigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Odense, bifand astfel prima victorie in cele opt etape jucate in campionatul din Danemarca. Succesul a fost salutat cum se cuvine de majoritatea fanilor, dar o suportera a tinut sa-i faca pe jucatori dornici sa mai castige si alte jocuri.

Tanja Rasmussen este cunoscuta in randul fanilor danezi pentru modul in care sarbatoreste o victorie a favoritilor si promite sa apara si in bikini in cazul in care Brondby va reusi sa paraseasca locurile codase si sa revina in fruntea clasamentului.

La cat mai multe victorii!

VIDEO: Daca n-ai auzit de Syrianska, poate il cunosti pe Van Basten! Un fotbalist din Suedia a reusit golul carierei... S-au certat pe contracte, acum o dau parte-n parte! Dacian Varga si Vasile Siman s-au luat la bataie in curtea FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x