Antena Căutare

FOTO & VIDEO! "Bayern, club de gaozari". Vezi cum s-au razbunat fanii lui Schalke pe Neuer!

Meciul de duminica dintre Bayern Munchen si Schalke 04 a prilejuit intalnirea lui Manuel Neuer cu fanii care il adulau pana cand s-a transferat in Bavaria iar portarul nu a scapat de furia acestora.

Bayern Munchen s-a impus in week-end-ul trecut pe teren propriu in partida Schalke 04 si si-a continuat marsul in Bundesliga.

Insa fanii oaspetilor au fost mai preocupati de intalnirea cu fostul lor idol, Manuel Neuer, care s-a transferat in Bavaria in aceasta vara.

Ei au afisat mai multe bannere la adresa lui, cu mesaje foarte dure: „Daca gaozarii ar zbura, Bayern Munchen ar fi un aeroport"; „Deplangem moartea lui Manuel Neuer 2005 - 2011, cel care a murit si s-a incarnat intr-o marioneta fara principii"; „Ti-ai tradat originile pentru bani si titluri. Chiar si Iuda a avut mai multa onoare".

De asemenea ei au afisat doua desene: unul in care Neuer ii facea sex oral managerului Uli Hoeness, iar al doilea reprezenta o prostituata ce purta tricoul portarului.

In vara, goalkeeperul a fost palmuit de un fan care aflase de transferul la Bayern.



Nu rata, mai jos, pozele cu toate mesajele, preluate de pe talksport.co.uk!

Duelul galbenilor, decis de un fost visiniu / FC Brasov - Petreolul Ploiesti 1-0... Presedintele lui FCM Targu Mures a demisionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x