Antena Căutare

Franz Beckenbauer se ia de Robben

Kaiserul a declarat ca fotbalistul de banda olandez e egoist si nu recunoaste meritul coechipierilor atunci cand ar trebui sa o faca.

Bayern Munchen a pornit returul din Bundesliga cu o infrangere si un egal la Mochenchengladbach respectiv Hamburg si acest lucru a costat-o fotoliul de lider, ocupat in prezent de campiona Borussia Dortmund.

Tenisunile nu au intarziat sa apara si primul vizat a fost Arjen Robben. Franz Beckenbauer a spus despre acesta ca e egoist si ca nu le multumeste coechipierilor atunci cand primeste pase de la ei.

"Robben nu stie sa fie recunoscator. E egoist. Dupa un gol sau actiune nu alearga sa-i multumeasca persoanei care i-a dat pasa. Echipa alearga dupa el, dar ar trebui sa fie invers. El trebuie sa se gandeasca la echipa mai mult decat o face in prezent. Altfel nu-l vad bine" a amenintat Kaiserul.

Culmea e ca fostul antrenor al lui Real Madrid, Bernd Schuster, a avertizat la inceputul sezonului, atunci cand batavul era accidentat, ca Robben nu se va plia pe jocul combinativ gandit de Heyneckes, fiind prea individualist. Cel care i-a luat apararea atunci extremei olandeze a fost tocmai Franz Beckenbauer.

Foto: Hepta

Dario Bonetti, pe urmele lui Lucescu: "Zambia a castigat Cupa Africii si din cauza mea"... Moraes, aproape de Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x