Antena Căutare

Gabon si Tunisia, calificate in sferturile Cupei Africii pe Natiuni

Gabon si Tunisia s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni, ambele echipe obtinand victoriile in ultimele minute ale confruntarilor cu Maroc, respectiv Niger.

Niger 1-2 Tunisia (Ngounou 9'/ M'Sakni 4', Jemaa 90')

In primul meci al zilei din Grupa C, Tunisia, desi parea favorita certa in disputa cu Niger, s-a intrebuintat serios pentru a obtine victoria. M' Sakni a deschis scorul in minutul 4, insa nigerienii au egalat cinci minute mai tarziu dupa o greseala grava a portarului tunisian.

Tot jucatorii nigerieni au avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, insa atacantul Moussa Maazou a ratat incredibil in doua situatii clare de gol.

Repriza secunda a fost mai echilibrata, iar in ultimele minute ale partidei tunisienii au dat lovitura prin Jemma si se califica in faza urmatoare a competitiei.

Gabon 3-2 Maroc (Aubameyang 77', Cousin '79, Mbananguayu 97' / Kharja 24', 90')

Gabon si Maroc au oferit cel mai spectaculos meci de la aceasta editie a Cupei Africii. Dupa o prima repriza in care marocanii s-au aflat la conducerea jocului, gazdele au revenit senzational in partea a doua si au intors rezultatul in numai doua minute.

Marocanii au reusit sa egaleze in minutul 90, insa sansele la calificarea in sferturile le-au fost spulberate in minutul 7 de prelungire, dupa ce Mbananguayu a executat impecabil o lovitura libera de la marginea careului.

Grupa C - clasament

1 Gabon 2 2 0 0 5 - 2 3 6
2 Tunisia 2 2 0 0 4 - 2 2 6
3 Maroc 2 0 0 2 3 - 5 -2 0
4 Niger 2 0 0 2 1 - 4 -3 0

Ultimele partide: Gabon - Tunisia, Maroc - Niger (31/01, ora 20:00)

Senegal e prima echipa eliminata de la Cupa Africii pe Natiuni... Fostul campion mondial la karate, Pavel Vancea, s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x