Antena Căutare

Gatu: "Fetele si-au dorit victoria, dar intre a dori si a putea e diferenta mare"

Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a declarat dupa eliminarea Romaniei in optimile Campionatului Mondial ca echipa a jucat bine in meciul cu Croatia, dar lipsa unor jucatoare de baza din lotul tricolorelor si diferenta de mentalitate dintre croate si romance au dus la acest esec.

"Echipa a ajuns cu un moral foarte scazut la jocul cu Croatia, dupa 4-5 meciuri nereusite. Nu le scuz pe fete, tin mult la ele si ma doare inima cand vad ca sunt luate in deradere. Patru jucatoare de baza din nationala au ramas acasa, accidentate, apoi in mod fals s-a discutat despre valoarea slaba a adversarelor din grupa. Nu am avut concentrare.

Azi, cu Croatia, s-a jucat bine, si-au dorit victoria. Dar intre a dori si a putea e o diferenta mare. Si echipa Croatiei e o echipa de top, cu multe jucatoare in Liga Campionilor. Nu vreau sa motivez infrangerea si nici ratarea obiectivului, care era calificarea la Jocurile Olimpice. Dar trebuie luati in considerare toti factorii. Inclusiv diferenta de mentalitate dintre croate si noi", a spus Gatu la o emisiune de televiziune.

Presedintele FR Handbal a mai afirmat ca si-a anulat biletul de avion pentru marti, cand trebuia ca plece spre Brazilia, pentru a fi alaturi de echipa nationala.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pandurii - Concordia 5-2 / Gorjenii termina turul pe loc de UEFA... PSG il deturneaza pe Tevez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x