Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș, ”Leicester de România?” Ardelenii lui Mihai Teja conduc Liga 1 și pariorii încep să aibă încredere într-o minune

Fotbalul european din ultimii ani ne-a demonstrat că minunile există. În 2015, un parior din Marea Britanie a mizat pe faptul că Leicester, care tocmai se salvase de la retrogradare, se va metamorfoza și va câștiga titlul în Premier League. Minunea s-a produs. Leicester s-a impus în Anglia, deși a avut rivali uriași din toate punctele de vedere. Azi, în Liga 1 avem un lider surpriză, Gaz Metan Mediaș, care tocmai se salvase de la retrogradare....

După 3 runde scurse din ediția 2018-2019 a Ligii 1, pe locul 1 în clasament găsim o echipă mică, dar cu un joc extrem de spectaculos. Gaz Metan Mediaș, antrenată din acest sezon de Mihai Teja, cel care i-a luat locul legendei locale Cristi Pustai, tocmai a învins Dinamo, scor 3-2, într-un meci în care a fost clar echipa mai bună.

Revenind la Leicester City, echipa lui Claudio Ranieri pleca în 2015 cu șanse mai mult decât infime să câștige Premier League. Nicio casă de pariuri nu vedea cum o echipă care tocmai evita ”B”-ul ar putea să urce peste granzii City, United, Chelsea, Arsenal, Liverpool și Tottenham în viitorul sezon. Ei bine, surprize-surprize: Leicester a trecut peste toți. Cu Mahrez și Vardy oameni de bază, micuța echipă a dat peste nas caselor de pariuri și a înverzit o cotă de 5000!

Au existat și curajoși care, în glumă probabil, au aruncat ceva bani pe această minune. Englezul John Pryke a pariat la începutul acelui sezon 20 de lire sterline, cu o cotă de 5.000/1 că Leicester va fi campioană la final. Ceea ce i-ar fi adus un câștig de 100.000 de lire. Casa de pariuri i-a oferit cu zece runde rămase de disputat 29.000 de lire pentru a răscumpăra biletul, iar fanul n-a stat pe gânduri și a acceptat. Ghinion, dar ce-i în mână nu-i mărunțiș!

Iar acum, din nou în Liga 1. Gaz Metan Mediaș, aflată în rolul lui Leicester în urmă cu un sezon, acea Leicester care evita retrogradarea, a plecat în acest sezon cu o cotă de 500 pentru a câștiga campionatul. După doar 3 meciuri, cota Gazului a ajuns la 200. Se tem casele de pariuri de un posibil Gaz Metan Mediaș, ”Leicester de România?”

Gazul a învins Concordia Chiajna (2-1), a fost cu multe clase peste FC Voluntari (dar a avut ghinion într-un 1-1) și a bătut Dinamo cu 3-2, ieri seară. Acum, pentru Gazul urmează un meci cu FCSB, teoretic cea mai bună echipă a României.

Ce se va întâmpla dacă Mediașul învinge și echipa lui Dică? Probabil că statutul de echipă mică se va păstra. E și normal. Sunt doar 4 etape scurse. Însă nu putem să nu ne amintim că în Liga 1 am avut campioane precum Oțelul sau Unirea Urziceni. Nu cu mulți ani în urmă.

Iată cum arăta clasamentul cotelor la câștigarea Ligii 1 pe 20 iulie 2018:

1. FCSB - cotă 2,30
2. CFR Cluj - cotă 2,60
3. ”U” Craiova - cotă 8,00
4. Viitorul - cotă 12
5. Dinamo - cotă 18
-. Astra - cotă 18
7. Poli Iași - cotă 100
8. FC Botoșani - cotă 250
9. Sepsi - cotă 500
10. Gaz Metan Mediaș - cotă 500
11. Hermannstadt - cotă 500

OFICIAL! FCSB și-a prezentat atacantul căutat o vară întreagă. Idolul tribunelor revine la roș-albaștri. Ce tricou va pu... FC Botoșani - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x