Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO. Meci de o importanță majoră în zona retrogradării, programat duminică, la Mediaș. Gaz Metan, echipă care tremură în zona ”roșie”, primește vizita liderului din play-out, Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan-Dinamo este live video online de la ora 18:45.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO. Dinamo joacă un rol important în lupta pentru evitarea retrogradării. Lider detașat, trupa din Ștefan cel Mare este un arbitru printre cei ”mici”. În urmă cu o etapă, la Sfântu Gheorghe, Dinamo nu a forțat enorm cu Sepsi, iar trupa lui Eugen Neagoe a urcat pe locul 3 după o victorie clară cu 2-0. Acum, Dinamo poate să o îngroape pe Gaz Metan, iar istoria ne spune că sunt șanse să o facă.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO. Din 2016 până azi, Dinamo are în meniu câte 3 goluri cu echipa lui Cristi Pustai: 3-1 în 2016 (Cupă), 3-1 în 2017 (Liga 1), 3-0 în 2017 (Liga 1) și 3-0 în 2018 (Liga 1, play-out). Gaz Metan nu a mai învins pe Dinamo de pe vremea când juca fotbal și avea o echipă de top 5 în Liga 1. În decembrie 2016, Gazul lui Pustai umilea Dinamo, condusă de Ioan Andone, cu scorul de 4-0. Eric, Llullaku și Axente erau vedetele ardelenilor la acea vreme.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO. Valoric inferioară trupei lui Florin Bratu, Gaz Metan Mediaș ar putea miza pe voința jucătorilor de salvare, dar și pe aportul publicului local. De obicei, stadionul Gazului se umple la meciurile cu Dinamo. Rămâne de văzut ce formulă va arunca Bratone în joc. La Sfântu Gheorghe, ”câinii” au început cu o formulă bazată pe mulți tineri, iar asta s-a văzut pe tabelă.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Dinamo pornește favorită în acest meci, cu o cotă de 2,35 în creștere. Gazul primește o valoare de 3,15-3,20, iar remiza este cotată la 3,10. La acest meci vă recomandăm o cotă de 1,50-1,55 pentru ”peste 1,5 goluri” în meci. Istoria ne spune că, la Mediaș, Gazul și Dinamo fac spectacol. În 10 din cele 11 meciuri jucate între cele două echipe pe malurile Târnavei Mari, am avut minim 2+ goluri în meci.

Semifinale Europa League: Atletico - Arsenal/ Salzburg - Marseille. Englezii și austriecii vor să întoarcă rezultatele d... 4 mai 2018. Ziua în care ne amintim că Il Grande Torino a dispărut! 69 de ani de la accidentul tragic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x