Antena Căutare

Gheorghe Hagi a luat foc! Atac dur la adresa celor de la Genk: „De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat”

Gheorghe Hagi îi atacă dur pe cei de la Genk. „Regele” mătură cu ei pe jos, spunând că și-au bătut joc de Ianis.

Gheorghe Hagi a luat foc! Atac dur la adresa celor de la Genk: „De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat”
Gheorghe Hagi

Belgienii de la Genk au mai pierdut încă un meci fără Ianis Hagi. Gheorghe Hagi a ajuns la capătul răbdărilor și a atacat dur echipa fiului său.

Ianis Hagi joacă meci de meci şi e şi căpitan şi decar doar dacă e la Viitorul, sub supravegherea tatălui său. Deocamdată, când a părăsit formaţia din Ovidiu, a devenit un jucător de echipa a doua la Fiorentina şi unul de rezervă la Genk.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

„Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat.”

Gheorghe Hagi și-a continuat discursul tăios spunând: „Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva...Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni n-are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine.”

Sursa: adevărul.ro

Citește și:

Gheorghe Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei ca urmare a eliminării de luni

România este condusă de Suedia, scor 2-0, la pauză, în meciul de pe Arena Naţională... Franţa, Turcia, Anglia, Bulgaria şi Islanda au încheiat cu victorii grupele de calificare la Euro-2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x