Antena Căutare

Ghidul fotbalistului roman - Etapa in care nu-si gaseste echipa

Scos in fata intotdeauna ca un produs nou, "Noul Hagi", "Noul Popescu", "Noul Nou", fotbalistul roman cauta cu disperare un transfer in strainatate. Si cauta, cauta, cauta. Iar atunci cand, in final, il prinde, toti ajung la concluzia ca "noul" a cam iesit din garantie. Asta daca a fost vreodata

De pus in rama: "Fotbalistul roman e ca internetul fara Facebook. Degeaba ajungi in locuri frumoase, daca nu poti da check-in" - folclor cu iz de "solo".

Prezentat, in tara, ca o comoara de la care nu-ti poti lua privirea, jucatorul mioritic asteapta cu sufletul la gura visul strainatatii. Cu o pregatire fizica extraordinara, fotbalistul roman are intotdeauna nevoie de perioada de acomodare. Intre sase luni si trei ani. Cam cat e durata contractului. Prinde putine dusuri in prima lui aventura, dar rusinea fata de prietenii sai virtuali nu-l lasa sa revina in tara.

Cu dvd-urile la purtator, incearca-n lung si-n lat sa-si gaseasca un nou angajament, neuitand, desigur, sa alimenteze stiri in care este dorit de 400, 402 echipe. Asediat de oferte, ramane in gandire pana dupa inchiderea perioadei de mercato. Nu va panicati, e chestie de marketing. Cunoastem faptul ca fotbalistul nostru a fost intotdeauna un maestru strateg.

Pana la semnarea unui nou contract, acesta alege sa se pregateasca de unul singur. Ziua face cateva sprinturi prin parcuri, in timp ce seara isi pune la incercare rezistenta dobandita:

- testul paharului: serii repetate de 20 de ridicari! Chelnerul pune, tu ridici! Pana nu te mai ridici!

- testul vigilentei: esti obligat sa nu ratezi cel putin cinci de asistente tv! Daca nu vin ele la tine, nu existi!

- testul memoriei: nu uita niciodata ca nu ai echipa! Si inca un amanunt: ce cauti in blocul asta? Tu stai la casa.

VA URMA!

INTRODUCERE: GHIDUL FOTBALISTULUI ROMAN

KO de Bohotin! Gabi Tamas i-a dat "demiseaca" lui Daniel Pancu... Bataia cu Pancu i-a prins bine! Gabi Tamas a semnat cu CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x