Antena Căutare

Gigel Coman si Caramarin sunt audiati in dosarul transferurilor dintre FC National si Poli Timisoara

Fostul fotbalist al echipei FC National, Gigel Coman, a sosit, marti, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat intr-un caz privind transferul sau si al altor patru jucatori la Poli Timisoara, in care Gino Iorgulescu, Constantin Iacov si Florin Ciobanu sunt acuzati de evaziune fiscala. In acelasi dosar, tot marti, este asteptat in fata procurorilor un alt fost jucator al FC National, Gabriel Caramarin.

Plangerea penala a fost depusa in urma unor controale efectuate la sesizarea directiei de finante Timis, care se referea la transferul jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman, Gabriel Canu, Adrian Olah si Johathan McKain de la FC National la Politehnica Timisoara. Controalele au vizat Asociatia Fotbal Club National 2000, societatea Fotbal Club National 2000 si Asociatia Pro National.

Potrivit ANAF, Asociatia Fotbal Club National 2000 i-a transferat la Poli pe Caramarin, Coman, Cinu si Olah in 2005, contra sumei totale de 1.450.000 dolari. Suma a ajuns in conturile Asociatiei Pro National, care avea datorii la buget de peste 15,8 milioane lei noi si conturile bancare poprite. ANAF a considerat ca responsabilitatea revine presedintelui asociatiei, Florin Ciobanu.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Agresorul lui Galamaz si-a explicat motivul: "Penalty-ul s-a acordat pe nedrept!"... VIDEO! Cristi Borcea este cercetat de DNA pentru dare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x