Antena Căutare

Gigi Becali ii desfiinteaza pe Tatarusanu si Brandan

Patronul stelist a declarat ca fostul bistritean nu va mai prinde nici macar banca de rezerve in returul campionatului. Europarlamentarul a fost suparat si pe evolutia argentinianului, care ar fi jucat la alibi in returul cu Twente.

Gigi Becali l-a desfiintat pe Tatarusanu dupa meciul cu Twente. Pe langa gafa comisa la Enschede, patronul i-a reprosat si revolta din cadrul lotului stelist.

Patronul a dezvaluit ca Brandan si fostul bistritean au inventat sedintele tehnice cu jucatorii, la care nu au acces nici macar membrii stafului tehnic.

"Acum, Brandan o sa plece, o sa ramana Tatarusanu si o sa il distrug. Nu va mai apara niciodata la Steaua. Nu sunt suparat ca a gresit, dar ce am auzit, ca face el revolta. Spune el ca vrea sa doarma in patul lui? O sa doarma mult si bine. Argaseala sa imi caute alt portar, rezerva pentru Stanca."

Nici argentinianul nu a scapat de criticile patronului: "Am crezut ca e altceva cu el la mijloc, dar Brandan nu mai avea chef sa joace. El dadea exterioare, dorea sa fie Maradona, nu mai dorea el sa transpire" a spus Becali.

Foto: Intact Images

Mihai Stoichita despre Ola John: "Nu are minte deloc"... Dinamo - Ordabasy 0-0 / Egal in ultimul amical al iernii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x