Antena Căutare

Giovani Becali socheaza: "I-am luat capul unui miliardar neamt"

Abia ce a fost achitat in "Dosarul Transferurilor", ca varul lui Gigi Becali pune din nou paie pe foc. Giovani s-a lasat dus de val intr-o discutie despre averea finantatorului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu. El a socat marturisind ca i-a luat capul unui miliardar neamt, inainte de Revolutie. Ba mai mult, i-ar fi luat banii si apoi s-a intors in tara.

"E sifonarul DNA-ului! Un om nebun, care a luat terenuri cu nenorociri, cu procese. De unde a avut Mititelu banii, de la brutarie? El era brutar, cum dracu' a facut banii? Eu cind m-am intors in tara am venit din Germania pentru ca i-am luat capul unui miliardar neamt si am ramas cu 3 milioane de marci. I-am adus in tara, fratilor, si tata imi zicea sa nu mai aduc ca ni-i iau comunistii. Mititelu de unde a facut banii? La fel ca in procesul nostru, se va da dreptate Federatiei, veti vedea", a spus Becali in timpul emisiunii "Meciul Zilei" de la GSP TV, conform Jurnalul.ro


Giovani Becali nu se afla la prima iesire de acest gen. In noiembrie 2010, intr-un interviu acordat Antenei 1, el spunea ca mafiotul zilelor noastre face bani de unde nu stie nimeni si se comporta ca un domn. Fostul impresar se declara mafiot prin modul de a se comporta, prin felul in care parcheaza masina sau prin spaga pe care o da chelnerilor.

"Eu sunt mafiot, ca sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta, parchez masina, dau milionul ca spaga, ma duc la ospatar fac 7 milioane, dau 2 milioane spaga", afirma Giovani Becali.

"Nu vorbesc cu oricine, nu bag in seama pe oricine, ca eu sunt Giovani Becali, smecherul, mafiotul, cum sa bag in seama pe oricine, cum sa n-am prestanta mea cand cobor dintr-un RR sau dintr-un rover. Mafiotul de astazi nu mai impusca, nu mai recupereaza bani, nu... mafiotul de azi face bani de unde nu stie nimeni si se comporta ca un domn", a mai spus omul de afaceri.

Fostul impresar FIFA a fost achitat in "Dosarul Transferurilor" dupa ce procurorii au recomandat o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

foto: Hepta

VIDEO! Lotul olimpic din Grecia, in faliment... Polo: Romania vs Brazilia, in jocul decisiv pentru calificarea la Londra 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x