Antena Căutare

Hagi va da explicatii in fata baskanilor Galatei

Potrivit cotidianului Sabah, presedintele clubului Galatasaray Istanbul, Adnan Polat, l-a convocat pe Gheorghe Hagi la sedinta Consiliului de Conducere al clubului, care va avea loc miercuri, prilej cu care ii va cere sa dea explicatii pentru declaratiile facute in weekend dupa meciul de campionat cu Karabukspor, scor 0-0.

Baskanul Galatei a interpretat afirmatiile antrenorului roman ca fiind adresate conducerii clubului, insa Hagi i-a spus lui Polat intr-o convorbire telefonica faptul ca i-a inteles gresit vorbele si ca acestea nu ii erau adresate lui. Presedintele gruparii "Cim Bom" nu a fost insa multumit de aceasta explicatie, astfel ca l-a invitat pe Hagi la sedinta Consiliului de Conducere.

Hagi a declarat ca el reprezinta doar o parte a insuccesului echipei si ca aceia care nu il vor la echipa sa vina sa i-o spuna in fata. Oficialii Galatei au hotarat ca tehnicianul roman sa ramana in functie pana la finalul acestui sezon, decizie pe care o vor confirma in sedinta Consiliului de Conducere, informeaza ligtv.com.tr.

Dupa 24 de etape scurse in SuperLiga Turciei, Galatasaray ocupa doar locul 11 in clasament cu 33 de puncte si a fost eliminata si din Cupa Turciei.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Gaman si Barboianu pot semna cu orice echipa... Liga Campionilor: Tottenham si Schalke merg in sferturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x