Antena Căutare

Handbal/ Radu Voina risca sa fie inlocuit daca Romania nu se califica la J.O. de la Londra

Radu Voina, antrenorul echipei nationale de handbal a Romaniei, va fi inlocuit de la carma primei reprezentative in cazul in care nu va obtine calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra (vara lui 2012), conform Hotnews.

Informatia a fost confirmata de catre Cristian Gatu, presedintele forului de specialitate. "Daca nu isi realizeaza obiectivul, ii inceteaza contractul, la fel cum s-a intamplat si in cazul lui Tadici, Stanga sau Otelea", a precizat Gatu.


"Daca o sa am vreo discutie cu jucatoarele, pentru ca nu as prea vrea sa mai am, le voi spune sa invinga Franta, sa plece cu ideea de a castiga contra lor. Obiectivul lui Radu Voina este sa participe la Olimpiada si sa ia o medalie. Daca nu isi realizeaza obiectivul, ii inceteaza contractul sau nu mai continua, cum s-a intamplat si in cazul lui Tadici, al lui Stanga si al lui Otelea, toti cei care au fost la echipa nationala", a declarat Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, pentru Digisport.

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a castigat turneul ATP de la Doha... Perechea Tecau - Lindstedt, eliminata in semifinale la Brisbane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x